2777
2789
عنوان

مهریه

263 بازدید | 13 پست

دوستان من مهرم اجرا گذاشتم وکیلم گرفته ام

امروز مدارک تحویل دادم

از خوندن تاپیکای سابق نگران شدم بعضی گفتن مهر به سختی میدن یا نمیدن و این حرفا

واقعا اینطوره ؟

ناامید شدم

شماره حساب ایناش دادم مسدود کنن حقوقم داره 

چقد طول میکشه احضاریه براش بفرستن ؟

پیج خوشمزه من @angel__dessert

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اگه همسرتون كارمنده حقوق مياد براش جلوي حقوقشو ميبندن

يا اگه مال و ملكي داره مصادره ميكنن 

در غير اينصورت خيلي سخته

براي خاهر من با يكسال دوندگي ٢٥٠ تا سكه رو ١٠٠ تاشو ازش انداختن خودشون 

بقيشم ١٠ تا سكه پيش مابقي ٤٥ روز يكبار يه ربع سكه

حساباشم حتي ارائه داديم ك چقدر پول داره جابجا ميكنه ولي تاثيري نداشته

راستي وكيلم داره

بالاخره مامان جانان كوچولو شدم    خدايا شكرت🙏🙏

زیاد طول نمیکشه کدوم دادگاه خانواده رفتی؟

خیالت راحت باشه وقتی حقوق داره به مهریه میرسی 

ولی اینو اطلاع داشته باشه که اگه شوهرت فقط وفقط یه دونه خونه ویه ماشین داشته باشه وبه غیر ازاین دوتا هیچ ملکی نداشته باشه این دوتا رو توقیف نمیکنن چون جزء مستثنیاتِ دِین تلقی میشه 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
زیاد طول نمیکشه کدوم دادگاه خانواده رفتی؟ خیالت راحت باشه وقتی حقوق داره به مهریه میرسی  &nbs ...

ماشين جديدا از مستثنيات درومده

بالاخره مامان جانان كوچولو شدم    خدايا شكرت🙏🙏
ماشين جديدا از مستثنيات درومده

پس فقط همون خونه جزء مستثنیات میشه بقیشو خیالت راحت باشه وقتی حقوق ثابت داشته باشه تو به مهریه میرسی 

ولی وقت رسیدگی رو وقتی تعیین میکنن که تمام مدارک پروندتون کامل باشه اونوقت یک تاریخو مشخص میکنن برای وقت رسیدگی که اگه شما عضو سامانه ثنا باشی اونجا میتونی از تاریخش اطلاع پیداکنی

اگه پیامک های تبلیغاتیو نبسته باشی بهت پیامک میکنن و حتی ایمیل هم ارسال میکنن براتون 

اولش قسط بندی میکنن براش که هر ماهی چه قدر به شما پرداخت کنه معمولاً آقایون بعدش دادخواست اعسار میدهند وبعد دوباره بررسی میشه و تقسیط میکنن اگه قسط ها رو نپردازه زندان میره 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
کی شوهرم اطلاع پیدا میکنه ؟

اگه وکیلتون از طریق دادگاه بخواد اقدام کنه برای دادخواست مطالبه مهریه 

به محض اینکه مدارک پرونده تکمیل شد اونا اولین وقت رسیدگیو میزارن 

شوهرتون اگه عضو سامانه ثنا باشه به اونم ایمیل یا اس ام اس میشه

ولی اینکه چند روز طول میکشه نمیدونم

شما از دوراه میتونید به مخریه برسید 

یک. 

از طریق دادگاه 

دوم.

از طریق اجرائیه ثبت 

خانوم دقت کنید وکیلتون ممکنه راه دوم رو انتخاب کنه چون راه دوم سریع تر هست 

چونکه مهریه در عقدنامه نوشته شده و عقدنامه یک سند رسمی هست پس مطالبه مهریه میشه ازطریق ثبت اسناد واملاک باشه