2777
2789
عنوان

رژیم لاغری

189 بازدید | 15 پست

بچه ها من رژیم لاغری گرفتم و روزی 1200 کالری بیشتر نباید مصرف کنم. فقط یه چیزی میمونه اونم اینه که شبا زودتر از یازده شب نمیتونم شام بخورم به نظرتون مهمه یا فقط مقدار و کالریش مهمه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من زیاد رژیم نداشتم ایم دوسه ماه گذشته اما چهار کیلو کم کردم تنها کاری ک کردم اینک صبحا زود ناشتا ی حبه سیر خام خوردم با اب زیاد 

شتمتو بایددد زود بخوری کالری مهم تره البته 

من باید 8کیلو کم کنم که پنج شش کیلو تو رون  پشتمه هست نمیدونم چطور  کم کنم  که فقط پاهام لاغر شه باشگاه هم نمیتونم برم اخه دخترم شیطونه نمیشه بزارم جایی نه ببرمش

دنیای من  دخترم دنیاس بس😙😘😍

ارههه خیلی مهمه  قبل ساعت 9شامتو بخور من خودم تحت نظر دکتر در دوماه10  کیلو کم کردم همش بستگی به ساعت خوردو خوراک بستگی داره

هیچـــی مثــــل قبـــل نمـــیشه ولــــی میــشه یــهزندگــی دوبــاره ســاخــت★
هزار دویست کالری خیلی کمه چیا میخوری ضعف نمیکنی

صبحانه چای و خرما ناهار 4 قاشق برنج با خورشت یا مرغ یا گوشت اندازه 50 گرم شام گوشت یا مرغ کبابی هرکدوم 50 گرم یا هر چیزه دیگه فقط پنجاه گرم

من باید 8کیلو کم کنم که پنج شش کیلو تو رون  پشتمه هست نمیدونم چطور  کم کنم  که فقط پا ...

اون دفعه من رفتم دنبال پسرم یه زمین فوتبال هم کنارش بودمامانابابچه هاشون بودن بچه گرم بازی مادرامی دویدن شایدتوشهرشماهم باشه

بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم