2777
2789

یبار یکی میگفت شوهرش مشکل جنسی داشت رفته بود پیش یه دکتر خیلی معروف که خیلیا پیشش میرن وخارج درس خونده خیر سرش بهش گفته بود الت مصنوعی بگیر زنت را ارضا کن یوقت طلاق نگیره ازت

آرزویت را برآورده می کند همان خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند....
آره ولی من ندیدمش اشناشون میگفت

هر کی حرفی زد باور نکن .حتی مرکز که میرن حتما باید اون خانوم اهدا کننده تخمک صیغه باشه .وگرنه انجام نمیدن .در مورد اسپرم هم اصلا چنین چیزی نیست

واسه کار همسرم ی صلوات مهمونم کنین🤩🤩

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هر کی حرفی زد باور نکن .حتی مرکز که میرن حتما باید اون خانوم اهدا کننده تخمک صیغه باشه .وگرنه انجام ...

نمیدونم ولی ادمی نبود که حرف بیخود بزنه

آرزویت را برآورده می کند همان خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند....
آهان یعنی بچه یه مرد دیگه رو کنار شوهرت بزرگ میکردی . هضمش واسه من خیلی مشکله راستش 😐😐

وا فقط یه اسپرم هست ، مرد دیگه چیه ، بچه خودمون حسابش میکردیم 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
شوهرت از سرزمین عجایب اومده . حالا خدا رو شکر که خودت باردار شدی . 

خب طرز فکر دوتامون هم خدا رو شکر شبیه به همه تو این زمینه ، حتی گفت بیا کلا زندگی بدون بچه ادامه بدیم منم قبول کردم که خودش یهویی مثل معجزه شد 

سکس میکردی باطرف .تا اسپرمشو بهت بده فرق داره .من فک میکنم شما خیلی بی سوادی

بی سوادی خودتو به من نسبت نده ، عزیزم اسپرم گرفتن مگه حتما با رابطه داشتنه ؟!! 

واسه تخمک هم اون خانوم باید صیغه شوهرش بشه .بچه ام در اصل به تخمک و اسپرم تعلق میگیره .فقط اون خانوم ...

نمیدونم بخدا من فقط همیناشو شنیدم ولی خیلی سخته خدا برای هیچ کس نیاره انشاا...همه منتظرا زود بچه دار بشن کارشون به دوا دکتر نکشه

بعد1سال و 1ماه انتظار بالاخره خدا فرشتشو گذاشت تودلم خدا خودتم مواظبش باش خدایا ممنونتم🙏🙏🙏
خب طرز فکر دوتامون هم خدا رو شکر شبیه به همه تو این زمینه ، حتی گفت بیا کلا زندگی بدون بچه ادامه بدی ...

از حرف شوهرتون معلوم بوده که اصلا طرز فکرش شبیه شما نبوده چون خیلی شیک شمارو قانع کرده که اصلا بچه نداشته باشید ،

و خدایی که به شدت کافیست ... 
از حرف شوهرتون معلوم بوده که اصلا طرز فکرش شبیه شما نبوده چون خیلی شیک شمارو قانع کرده که اصلا بچه ن ...

ببخشید ولی با‌ پستهای شما ،من دلم شکست

ازخدا میخام ن تنها شما بلکه هیچ کس تو این موقعیت نباشه و درک نکنه این افراد رو

عزیزم هروقت کفش کسیو ب پات کردی و باهاش راه رفتی درموردش نظرت رو بده

دلم آرامشی خدایی میخواهد
ببخشید ولی با‌ پستهای شما ،من دلم شکست ازخدا میخام ن تنها شما بلکه هیچ کس تو این موقعیت نباشه و درک ...

من خودم کم بدبختی ندارم دو سال و نیمه اقدامم . من دارم واقعیتو میگم واقعیتا همیشه تلخه منم شاید مجبور بشم تخمک اهدایی بگیرم ولی اینکارو نمیکنم خودمو گول نمیزنم اگه قرار نیست بچه خودم باشه اصلا نباشه . 

و خدایی که به شدت کافیست ...