2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا اگه خدایی نکرده خودت مشکل داشتی راحت کنار میومدی . آدم باید منطقی باشه خب

چون خودم مشکل داشتم و به این قضیه جدی فکر کردم شوهرم واریکوسل داره، با معجزه باردار شدم اکرم نمیشدم اسپرم اهدایی میگرفتم

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
وای بعضی ها چقد اطلاعات دینی و شرعیشون صفره 😂😂😂😂

مطمئنم که قلبا خودشونم به حرفاشون اعتقادی ندارن الکی میخوان بگن خیلی مسئله عادی و بدیهیه

و خدایی که به شدت کافیست ... 
چون خودم مشکل داشتم و به این قضیه جدی فکر کردم شوهرم واریکوسل داره، با معجزه باردار شدم اکرم نمیشدم ...

شوهرتم قبول کرد اره ؟تو بری با منی یکی دیگه باردار بشی .خوب طلاقت میده .بچه یکی دیگه رو که نمیاره سر سفرش 

واسه کار همسرم ی صلوات مهمونم کنین🤩🤩
چون خودم مشکل داشتم و به این قضیه جدی فکر کردم شوهرم واریکوسل داره، با معجزه باردار شدم اکرم نمیشدم ...

آهان یعنی بچه یه مرد دیگه رو کنار شوهرت بزرگ میکردی . هضمش واسه من خیلی مشکله راستش 😐😐

شوهرتم قبول کرد اره ؟تو بری با منی یکی دیگه باردار بشی .خوب طلاقت میده .بچه یکی دیگه رو که نمیاره سر ...

وا !!! وقتی بچه دار نمیتونه بکنه و منم بچه بخوام چه اشکالی داره ؟!! اصلا هم مخالفت نکرد فقط گفت یه مدت دیگه صبر کن ببینیم چی میشه منم اصرار نکردم صبر کردم ، حتی پیشنهاد دادم اسپرم خواستگار قبلیم رو بگیرم که خیلی دوسم داشت و خود شوهرمم قبولش داشت 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
وا !!! وقتی بچه دار نمیتونه بکنه و منم بچه بخوام چه اشکالی داره ؟!! اصلا هم مخالفت نکرد فقط گفت یه م ...

شوهرت از سرزمین عجایب اومده . حالا خدا رو شکر که خودت باردار شدی . 

وا !!! وقتی بچه دار نمیتونه بکنه و منم بچه بخوام چه اشکالی داره ؟!! اصلا هم مخالفت نکرد فقط گفت یه م ...

حداقل از ناشناس خاستگار قبلی چیه خوبه شوهرت هیچی نگفته

آرزویت را برآورده می کند همان خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند....