2777
2789
عنوان

پوشک

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 52 پست

👍👍👍

درست کردن کشور رو باید از خودمون شروع کنیم

انسان ساخته شه جهان ساخته میشه...

یک صبح جمعه پا میشی میبینی یه مرد پر ادعا با بی تدبیری، مملکت را به دامن تفرقه و آشوب انداختهیه صبح جمعه دیگه هم پا میشی میبینی یه مرد بی ادعا با شهادتش موجب همدلی و وحدت یه ملت شده.  چقدر فرق است بین کسی که بندگی خدا را میکند و کسی که نوکری کدخدا را

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوج بیشعوری 😑

هاج و واج موندم😑😑😑یکی دگ ام ب تقلید از اون ۴ تا از این دسمال لوله ای ها برداشت تنو شده ۱۴ تومن تو هایپر😒من یه بسته برداشتم اومدم بیرون

آسمون شهر ما خدایی نداشت!💔🌌

خیلیا متاسفانه دارن روغن و برنج و قند و ... هم ذخیره میکنن .. 

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/
خیلیا متاسفانه دارن روغن و برنج و قند و ... هم ذخیره میکنن .. 

فقط متاسفم برا درک کمشون 

خودمون به هم دیگه رحم نمیکنیم بعد انتظار داریم بهمون رحم کنن

از ماست که بر ماست

من امروز رفتم فقط یه بسته مای بیبی گرفتم یه بسته نوار...بقیه هم گناه دارن عین خودم عین بچه خودم 😔😔 چ فرقی داره.

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
فقط متاسفم برا درک کمشون  خودمون به هم دیگه رحم نمیکنیم بعد انتظار داریم بهمون رحم کنن از ماس ...

👍👍

فروشگاها برو ببین چه خبرررره 

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/