ماااااه٧٧ مدیر استارتر عضویت: 1397/02/25 تعداد پست: 529 عنوان جوووووش😥😥😥 89 بازدید | 6 پست سلام شبتون بخير💁💁خانوما بياين بگين چجور جوشاي بدنتونو درمان كردين جوش پشت كمر رو بازوها من اصلا نميتونم لباس باز بپوشم خيلي دوس دارم پوست بدنم شفاف بشه بدون جوش بياين راهكار بدين مطمئنم خيليا اين مشكلو دارن دلم تنگه ازين روزهاي بي اميد....ازين شب گردي هاي خسته و مأيوس...ازين تكرار بيهوده دلم تنگه....هميشه يك غم و يك درد و يك كابوس 1397/06/13 | 20:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elahebanoo عضویت: 1397/02/30 تعداد پست: 2711 گرمی نخور عزیزممرتب کاسنی بخور خوشحالم ک همه منو به مهربونی میشناسن
بقچه_ عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 63419 اخ مشکل منم هست روی کمرم پر از جوشه جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
ماااااه٧٧ مدیر استارتر عضویت: 1397/02/25 تعداد پست: 529 گرمی نخور عزیزم مرتب کاسنی بخور عرق كاسني خريدم همش انگار آبهگياه كاسنيم خريدم ديگه افتضاح تلخ بود دلم تنگه ازين روزهاي بي اميد....ازين شب گردي هاي خسته و مأيوس...ازين تكرار بيهوده دلم تنگه....هميشه يك غم و يك درد و يك كابوس
ملیکاخانم عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 1696 خاکشیر با عرق کاسنی بخور ترنجبین هم خوبه اسْتَغْفِرُاللَّهَ الَّذى لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الْحَىُّ الْقَیُّومُ الرَّحْمنُ الرَّحیمُ بَدیعُ السَّمواتِ وَالاَْرْضِ مِنْ جَمیعِ ظُلْمى وَ جُرْمى وَ اِسْرافى عَلى نَفْسى وَ اَتُوبُ اِلَیْهِ ************ برای ادای قرض سنگین 1002بار خواندن سُبحانَ اللهِ وَ بِحَمدِهِ سُبحانَ اللهِ العَظیمُ