2777
2789

ی چیز بگم من تا ته این راها رو رفتم. جلو خودتو بگیری همش به خودت حرص دادی. دوس‌داری بزنگی بزنگ چقد میخای .تهش یا عاشقت میشه یا تحقیر میکنه و میگه اویزون .بالاخره از بلاتکلیفی درمیای عزیزدلم. همه تقصیرارو‌به خودت مسبت نده سعی نکن خودتو عوض کنی ارامشت بیشتره

ی چیز بگم من تا ته این راها رو رفتم. جلو خودتو بگیری همش به خودت حرص دادی. دوس‌داری بزنگی بزنگ چقد م ...

ما نه ماهه با همیم امروزم ماهگردمون بوود ولی تین دو هفته اخر خیلی عوض شد فقط میخوام برم همین ولی یه کسیو لازم دارم که بهم بگه زنگ نزن دنبالش نرو چون همه دوستامو بخاطراون کنار گذاشتم بعد نه ماه تو ناراحتیام ک نمیتونم برگردم پیششون خیلی تنهام فقط 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمی میری باور کن بعدن هم بهش بگو گوشیم خراب شد شمارتو حفظ نبودم ببخشید. بزار چن روز ب خودت بیای  ...

بهش اس ام اس دادم باهاش تموم کردم میدونه شمارشو حفظم بابا 

انقد زنگ نزن با این کارت کاری میکنی ک بزاره بره دلشو میزنی پسرا دنبال دخترایین ک مغرورن  ک زیاد به پسرا رو نمیدن از اینورم پسرا انقد دنبالت میان تا بتونن  اون مغروریتو بشکنن  نرمتون کنن و وقتی دختر نرم میشه یه دل بستگی ایجاد میشه و عاشق پسر میشه و پسرم همینو میخواد میخواد به پاش بیوفتین بعد ک دید اون مغروریت قبلی از بین رفته و اویزونیشین ولت میکنه به همسن سادگی یه چیز دیگم گفتی ک  رفتارش عوض شده  بدون یکی دیگه رو پیدا کرده و داره رفتارشو با تو سرد میکتع ک از شرت خلاص شه ببخشید انقد رک گفتم ولی واقیعت تلخه

هیچـــی مثــــل قبـــل نمـــیشه ولــــی میــشه یــهزندگــی دوبــاره ســاخــت★
فک کنم حق با شماست ولی تلخه

مطمنا میره خودتو کوچیک نکن و بهش زنگ نزن ببین خودش کی بهت زنگ میزنه  چند ساعت ب چند ساعت زنگ میزنع 

هیچـــی مثــــل قبـــل نمـــیشه ولــــی میــشه یــهزندگــی دوبــاره ســاخــت★