ی چیز بگم من تا ته این راها رو رفتم. جلو خودتو بگیری همش به خودت حرص دادی. دوسداری بزنگی بزنگ چقد میخای .تهش یا عاشقت میشه یا تحقیر میکنه و میگه اویزون .بالاخره از بلاتکلیفی درمیای عزیزدلم. همه تقصیراروبه خودت مسبت نده سعی نکن خودتو عوض کنی ارامشت بیشتره
ی چیز بگم من تا ته این راها رو رفتم. جلو خودتو بگیری همش به خودت حرص دادی. دوسداری بزنگی بزنگ چقد م ...
ما نه ماهه با همیم امروزم ماهگردمون بوود ولی تین دو هفته اخر خیلی عوض شد فقط میخوام برم همین ولی یه کسیو لازم دارم که بهم بگه زنگ نزن دنبالش نرو چون همه دوستامو بخاطراون کنار گذاشتم بعد نه ماه تو ناراحتیام ک نمیتونم برگردم پیششون خیلی تنهام فقط
انقد زنگ نزن با این کارت کاری میکنی ک بزاره بره دلشو میزنی پسرا دنبال دخترایین ک مغرورن ک زیاد به پسرا رو نمیدن از اینورم پسرا انقد دنبالت میان تا بتونن اون مغروریتو بشکنن نرمتون کنن و وقتی دختر نرم میشه یه دل بستگی ایجاد میشه و عاشق پسر میشه و پسرم همینو میخواد میخواد به پاش بیوفتین بعد ک دید اون مغروریت قبلی از بین رفته و اویزونیشین ولت میکنه به همسن سادگی یه چیز دیگم گفتی ک رفتارش عوض شده بدون یکی دیگه رو پیدا کرده و داره رفتارشو با تو سرد میکتع ک از شرت خلاص شه ببخشید انقد رک گفتم ولی واقیعت تلخه