یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
ببخشید شما باردار شدی با فولیکول 26 ؟ منم این ماه فولیکولم همین اندازه بود بهم میگن ممکن نیس و کیست ...
عزیزم شما با فولی 26 اقدام کردین ؟؟باردار شدین ؟؟
خدای مهربونم ناامیدم نکن خیلی سخته میگذره خودت حالمو خوب کن به حق امام حسین کمکم کن من به معجزه تو احتیاج دارم ازم دریغ نکن .خسته و دل شکسته شدم دستمو بگیر .توکلت علی الله و حسبی الله ..
خدای مهربونم ناامیدم نکن خیلی سخته میگذره خودت حالمو خوب کن به حق امام حسین کمکم کن من به معجزه تو احتیاج دارم ازم دریغ نکن .خسته و دل شکسته شدم دستمو بگیر .توکلت علی الله و حسبی الله ..
ولی من خوراکیای گرم خوردیم با همسرم و پیاده روی تند داشتم روزی نیم ساعت تو خونه،همون ماه باردار شدم..خواستی امتحان کن چون پیاده روی خیلی برای فعال شدن تخمدانها موثره
سلام عزیزم خوبید..خداروشکر ک نی نی دار شدید. گلم من این ماه قرار بود ای یو ای کنم روز دیروز روز نهمم رفام دکتر گفت تخمکات متعدده اما زیر ۱۰ ه و دیواره تم نازززکههههه و یک کیستم اوردی...خلاصع گفت داروهاتو قطع کن و دیگه ای یو ای نمیشی دو ماه دیگه بیا ای وی اف
ب نظرتون من چیکار کنم؟؟ کاش همین ماه همین تخمکام درشت شه و دیواره مم ضخیم شه و بگیره ... ۵ سالع منتظرم