2777
2789
عنوان

میخوام

88 بازدید | 6 پست

میخوام پسرمو از پوشک بگیرم 

2سالو 8ماهشه .... چیکار کنم زود بگیرمش بی دردسرتر باشه؟

چقد طول میکشه 

تا چندوقت شبا پوشکش کنم 

تا جایی که ممکنه راهنمایی شفاف کنین دیگه توان خرید پوشک ندارم سایز 6هم نیس 

5واسش کوچیکه اذیتش میکنه

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!

دیگه ینش خوبه کاملا باهات همکاری میکنه

شب هم نبد از اول زیرش زیر انداز ببندازمعمولا شب جیش نمیکنن

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه ینش خوبه کاملا باهات همکاری میکنه شب هم نبد از اول زیرش زیر انداز ببندازمعمولا شب جیش نمیکنن

صبحا بیدار میشه خیسه پوشکش ولی عادت داره قبل خواب اب میخوره زیااااد

من یک ماه پیش دخترمو از پوشک گرفتم، دو سال و یک ماهش شده بود. 

اول اینکه وقتی پوشکاش تموم شده بود، به شوهرم گفتم نمی خواد بخری(تا اول خودم انگیزم برای از پوشک گرفتن بچه بیشتر بشه) بعد 

روز اول هر نیم ساعت یکبار میبردمش دستشویی، شب هم پوشکش نمیکردم، وقتی میبردمش دسشویی بهش میگفتم مای بی بی نیست، دیگه تموم شده،بابا براش دیگه مای بی بی نخر، براش شکلات بخر،بستنی بخر و... 

یه عکس عروسکی هم رو دیواردسشویی براش زده بودم و حواسشو با اون پرت میکردم که بیشتر تو دستشویی بمونه، تا کارشو بکنه و بهونه بیرون رفتن از دسشویی رو نگیره. 

بعد از دو روز، دیگه خودش همراهی میکرد و... 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

من یک ماه پیش دخترمو از پوشک گرفتم، دو سال و یک ماهش شده بود.  اول اینکه وقتی پوشکاش تموم شده ...

چیکار کنم بهم بگه؟

چیکار کنم بهم بگه؟

دو سه روز اول رو  خودت باید هر چند دقیقه یک بار ببریش دسشویی، (با تشویق کردن و جایزه دادن...) 

بعد کم کم عادت میکنه و خودش بهت میگه 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...