2777
2789
عنوان

تعطیلی تاپیکا

207 بازدید | 30 پست

نمیدونم هر تاپیکی که توش نظر میدم چرا تعطیل میشه به نظر شما مشکل از منه که تو تاپیکای. جنجالی نظر میدم یا مشکل از اونایی هست که اینجور تاپیکا رو میزنن .والا آدم وسوسه میشه یه چی بگه.الانه که با این تاپیک کلا قطع دسترسی بشم اگه ندیدمتون حلالم کنید.

چون می گذرد غمی نیست

جدیدا تایپک های سیاسی زیاد شده که اون هم به خاطر  وضعیتی که هر روز بدتر میشه منظورت این مدل تایپک هاست ؟

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدیدا تایپک های سیاسی زیاد شده که اون هم به خاطر  وضعیتی که هر روز بدتر میشه منظورت این مدل تای ...

دقیقا همین تاپیکارو میگم خب اینجا حرف نزنیم کجا بزنیم دلمون داره میترکه 

چون می گذرد غمی نیست

سلام عزیزم علاوه بر تاپیکهای سیاسی تاپیک های انرژی منفی هم حذف میشن در مورد گرونی طلا دلار اینا ممنوع هست چون بحث میره سمت دولت و مسئولین

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

دیگه پامو تو تاپیکای جنجالی سیاسی اقتصادی تاپیکایی که عصابمو خورد میکنن غمگینم میکنن راجب حجابن مدهبی ان و...نمیذارم!روزی یکی دوساعت اینجام که وقتمو پر کنم و سرگرم شم نه حرص بخورم!

اسم پوشکبچه بیاد سریع تاپیک رو تعطیل میکنن

بحث کردن با احمق؛ مثل کشتن پشه روی صورت خودته، شاید پشه رو بکشی یا نه اما در نهایت حتما یه سیلی به صورت خودت زده‌ ای...!https://instagram.com/a.d.r.i.n.a_?utm_source=ig_profile_share&igshid=1qq59x9scyexxمنو فالو کنین لطفا..خاطرات و عکس
سلام عزیزم علاوه بر تاپیکهای سیاسی تاپیک های انرژی منفی هم حذف میشن در مورد گرونی طلا دلار اینا ممنو ...

آفرین بابا خیلی زحمت میکشین مرسی به این انصاف!

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
سلام عزیزم علاوه بر تاپیکهای سیاسی تاپیک های انرژی منفی هم حذف میشن در مورد گرونی طلا دلار اینا ممنو ...

خب مشکلش چیه بره؟اگه بی احترامی کردن اون وقت تعطیل کنین در مورد خدا هم میشه نظر داد اون وقت در مورد مسؤلین نمیشه

چون می گذرد غمی نیست

پس فقط از مادرشوهرو جاری حرف بزنیم😑😑😑😑

بحث کردن با احمق؛ مثل کشتن پشه روی صورت خودته، شاید پشه رو بکشی یا نه اما در نهایت حتما یه سیلی به صورت خودت زده‌ ای...!https://instagram.com/a.d.r.i.n.a_?utm_source=ig_profile_share&igshid=1qq59x9scyexxمنو فالو کنین لطفا..خاطرات و عکس
اسم پوشکبچه بیاد سریع تاپیک رو تعطیل میکنن

وای گفتی اینقدر حرصم میگیره اینجا همه مادرن و اکثرا بچه کوچیک دارن خب چرا نباید در مورد گرونی پوشک حرف بزنن؟؟؟

چون می گذرد غمی نیست
دیگه پامو تو تاپیکای جنجالی سیاسی اقتصادی تاپیکایی که عصابمو خورد میکنن غمگینم میکنن راجب حجابن مدهب ...

کار درست رو میکنین عزیزم این تاپیک ها فقطاسترس زا هستن من سعی میکنم زود حذفشون کنم شما هم گزارش بزنین زود ببندم خیلی زیاد شدن این مدل تاپیک ها

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar