2777
2789
عنوان

بچه ها بدبخت شدم کمک😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2688 بازدید | 197 پست

البته یه راهم هس اگه پول داری برو نوبخرغرنزنه به جونت.چون هیچ راهی نیس واقعا.من یشب کامل تو سرکه و نمک وتایدو مایع سیف کرمی که باهاش دستشویی میشورن قاطیکردم گذاشتم توش.بخدا حتی یه درجه هم روشن نشد تا صبح.تازه دفه بعد با یه لباس زردانداختم رنگش ابی بودشد سبز😂😂😁

انواع کارهای نمدی سفارش قبول میشه😍😍برای انسان بودن احتیاجی به مذهب نیست!اگر نمیتوانی درست و غلط را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است نه دین
میدونم گلم من اشتباه کردم.چون واضحه که لباسی که رنگ شده رنگم پس میده.ولی من نمیدونم چطوری قاطی اکنا ...

مهم نیست خودتو سرزنش نکن برای هر خانومی این اتفاق ها میافته چیز عجیبی نیست به نظرم از پس انداز خودت برو براش بخر

به نظرم خوشحال هم بشه حتی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی بگردم برات کاش خیسه یک فکری کنی تو نت نوشته خشک بشه تثبیت میشه

اخه خشک شده از رو بند اوردم تا کنم الان فهمیدم.😓😓😓😓😓😫😫😫😫😫کاش واقعا از این ادم ها بود که میخندید و میگفت فدای سرت.😔😔😔

چون خودش منظم و حساسه فکر میکنه منم باید همونجوری باشم.اصلا یه حالیم باورت نمیشه.😢😢😢

اصن راه نداره رو لباس مشکی یا رنگی وایتکس ریخته بشه رنگشو میبره خو خال خالی قرمز میشه

اون اینجوری فکر میکنه تمیز میشن خدا شفاش بده😥 البته رو لباس کار میریزه . مثلا وقتی خیلی بدن خودش کثیفه بدنشو با تاید میشوره میگه تمیزتر میشه😕 یه رفتارای خاصی داره

اون اینجوری فکر میکنه تمیز میشن خدا شفاش بده😥 البته رو لباس کار میریزه . مثلا وقتی خیلی بدن خودش کث ...

با تاید شستن رو بابای منم همینه.میگه من زیاد عرق میکنم روغنی میشم.تاید بهتر پاک میکنه🤐🤐🤐🤐

تو یهلگن آب سرد بگیر بعد پور لباس شویی پرسیل بریز توش بزار یه ساعت بمومه خوب چنگ بزن تمیز میشه

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)

منم یبار لباس سفیدارو انداختم ماشین نمیدونم تیشرت شوهرم چطور قاطی اونا شده بود وایتکسم ریختم تو ماشین وقتی لباسارو دراوردم دیدم تیشرت شوهرم ابروبادی شده خیلی خوشگل بود هرچی گفت این چرا اینجوری شده گفتم همین شکلی بود مدلش میگفت یعنی من نمیدونم لباسم چه رنگی بود اخرش زیر بار نرفتم

تورا باید درسفره گذاشت کنار نان ونمک چون تو برکت خانه ایی عشقم
منم یبار لباس سفیدارو انداختم ماشین نمیدونم تیشرت شوهرم چطور قاطی اونا شده بود وایتکسم ریختم تو ماشی ...

😁😁😁😁😁

من انکار کنم بیشتر عصبانی میشه.باید خودمو بزنم به موش مردگی 🙁🙁😒😒😒

اخه خشک شده از رو بند اوردم تا کنم الان فهمیدم.😓😓😓😓😓😫😫😫😫😫کاش واقعا از این ادم ها بود که می ...

میفهمم منم یه دونه دارم یه بار کف اتو سیاه بود لباسش خراب شد جر داد قشنگ😆 کلا بد شانسم توولباساش