2777
2789
عنوان

بچه ها بدبخت شدم کمک😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2688 بازدید | 197 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم یه بار یه خیاط بهم گفت با یکم جوش شیرین و پودر صابون بشور . ولی امتحان نکردم میخوای اول رو یه تیکه کوچیک از درزی جایی از لباس جداکن تست کن بعد تصمیم بگیر 

در حیرتم از مرام این مردم پست ، این طایفه ی زنده کش و مرده پرست ، تا هست به ذلت بکشندش زجفا ، تا مرد ببرندش سر دست...

کاریش نمیشه کرد ریسکه اما یه نمکه کوچولو وایتکس بزار دوباره با تاید تو لباسشویی بشوره 

دختر خوب لوازم آشپزخونه فروشا یه دستمالایی دارن میخری هر دفعه یه دونشو میزاری تو لباس شویی دیگه لباسا از هم رنگ نمیگیرن

میشه برام صلوات بفرستید که بتونم مرکز توانبخشی خودم رو تاسیس کنم دعای نی نی سایتا همیشه حاجتمو داده😘😍 
شوهر باید ب رنگای جدید عادت کنه  امروز منم چنتا از لباسای سفید دخترمو یاسی کردم  😂😂😂م ...

وایییی منم همیشه میدونم ولی اصلا حس تفکیک نیست، بر فرض تفکیکم بکنم حس با دست شستن نیست

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐