2821
2789
عنوان

سلام عزیزا

45 بازدید | 4 پست

عزیزانم با این وضعیتی که ما تو ایران داریم و اینهمه مشکلات خیلی از بارداری متنفرم هرچند خیلی حس خوبی به بچه ها دارم ولی نمیتونم بپزیرم به خاطر میل خودم بخوام یه انسان بیگناه رو ب چرخه زندگی وارد کنم ...کیا با من موافقن؟؟؟؟؟؟؟/ نمیدونم چرا وقتی میفهمم کسی از بارداریش خوشخاله حس خاصی پیدا میکنم فکر میکنم برای حس مادر شدن و لذت مادر شدن میخوان یه انسان رو خلق کنن که آیندش رو براشون مهم نیس درست مثل خودم و خیلیای دیگه ...لطفا نظر بذیذ

بابا لنگ دراز عزیزم... تو هرگز جوابمو ندادی در حالی که خیلی مهمه ...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم نظرم همینه به نظرم تاموقعی که به یه کف چه از نظر عقلی و چه مادی نرسیدم نمی تونم یه زندگی به وجود بیارم با این که عاشقانه بچه ها رو دوست دارم

ماه دیوانه ی من!به هوای هوست جانی و جلاد شدم!من مریضم قطعا توی دیوانه نشستی به دلم...

ما بچه دار نمی شدیم و بلاخره تو سن ۳۷ شدم با معجزه، دنبالش نرفتن بخاطر اوضاع ولی خدا داد بهم ، خیلی خوشحال شدم ولی همان اندازه هم نگران ، امیدوارم نگرانیم تعبیر به ناشکری نشه 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️