ملیکا۱ مدیر عضویت: 1397/04/26 تعداد پست: 7030 عنوان بی بی چک | مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 41 پست من دیروز بی بی نواری تست کردم.دومین خط کمرنگ بود.امروز با بی بی قطره چکانی با ادرار بعد از ظهر چک کردم فقط یه خط افتاد.دور انداختنی دیدم بی بی نواری دیروز ۲ خطشم پررنگ شده.ممکنه مثبت باشم؟چون امروز منفی بود. خدایا شکرت 1397/06/13 | 16:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نازگل_جونم عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 6167 ان شاالله عزیزم.بی صبرانه منتظر فردام.هم برا تست.هم اینکه وقت پری هستش عزیزم انشالله ک پری نشی و جواب تست مثبت شه .چند وقته متتظری عزیزم ؟؟؟ خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖
نازگل_جونم عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 6167 شوهرم حرکت اسپرمش صفره.دکتر گفته باید ivf شی.یه ساله اقدامم.البته سنمم بالاست. آها عزیزم انشالله ک اینبار بارداری چ نیازی ب آی وی اف هم نباشه.بخق علی اصغر امام حسین ک خودش ی نی نی سالم بهتون بده خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖
ملیکا۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/04/26 تعداد پست: 7030 عزیزم انشالله ک پری نشی و جواب تست مثبت شه .چند وقته متتظری عزیزم ؟؟؟ یه ساله.گفتم که اسپرموگرام شوهرم کاملا ناامید کننده بود.و دکتر دارو داده.ولی گفته باید ivf شی. خدایا شکرت
ملیکا۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/04/26 تعداد پست: 7030 آها عزیزم انشالله ک اینبار بارداری چ نیازی ب آی وی اف هم نباشه.بخق علی اصغر امام حسین ک خودش ی نی نی ... خدا کنه عزیزم.خیلی ممنونم از دعات.خدا دل همه مونو شاد کنه.اگه باردار بشم هم شوهرم هم مامانم هم آبجیم بال درمیارن از خوشحالی خدایا شکرت
نازگل_جونم عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 6167 خدا کنه عزیزم.خیلی ممنونم از دعات.خدا دل همه مونو شاد کنه.اگه باردار بشم هم شوهرم هم مامانم هم آبجیم ... انشالله ک خدا با خبر بارداریتون بال و پرتون بده... خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖
نازگل_جونم عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 6167 الهی خدا حاجت دل همه رو بده خاسته دل من رو هم ب صلاح خودش بده خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖
ملیکا۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/04/26 تعداد پست: 7030 انشالله ک خدا با خبر بارداریتون بال و پرتون بده... ان شاالله دوست عزیزم.خدا دل شمارو هم شاد کنه. خدایا شکرت
نازگل_جونم عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 6167 ان شاالله دوست عزیزم.خدا دل شمارو هم شاد کنه. الهی آمییییین خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖
نازگل_جونم عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 6167 باشه چشم.خدارو شکر که باردار شدی؟طبیعی شدی؟ من اگه باردار شم واقعا معجزه شده. سلام .خانومی شما دیگه تست نذاشتی ؟؟؟خبرشوبهمون بده خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖
نازگل_جونم عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 6167 استارتر چی شدی ؟؟؟قرار بود صبح ناشتا بی بی بذاری ،گذاشتی؟؟؟ خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖
ملیکا۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/04/26 تعداد پست: 7030 سلام .خانومی شما دیگه تست نذاشتی ؟؟؟ خبرشوبهمون بده سلام عزیزم.والا شب پری شدم متاسفانه.انگار کاخ آرزوهام فرو ریخت.باز صبحش تست کردم.چون شنیدم ممکنه در حالت پری هم بارداری پیش بیاد ولی همچنان منفی بود.خیلی ناراحتم. خدایا شکرت
ملیکا۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/04/26 تعداد پست: 7030 میدونم آخرش باید برم آی وی اف.ترس دارم. خدایا شکرت