2777
2789
احتکار یعنی بیشتر از مقداری که نیاز داری بخری بعدا گرونتر بفروشی نه ما که واسه مصرف خودمون خرید میکن ...

خب دوست زیاد بخریم  فکر میکنن  چه خبره  گرونتر میکنن 

کاری که با طلا و دلار شد 

مادر سه دسته گل  خدایا شکرت   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نی نیم اذربدنیامیاداصلاپوشک نخریدم هروقت دنیابیادمیخرم یه موضوع رواینقدربزرگ نکنین شوهرمن ازنماینده مولفیکس رفته پرسیده مولفیکس۴۰تایی۴۲۰۰۰بسته های کوچیکش۱۲۰۰۰

سرم بالاست چون بالا سرم خداست👑
خب دوست زیاد بخریم  فکر میکنن  چه خبره  گرونتر میکنن  کاری که با طلا و دلار شد& ...

شما مث اینکه تو این مملکت نیستی مسئولین اصلا به فکر نیستن که بخوان کاری کنن.

لا تقنطوا من رحمت الله

همه چیز به شدت گرون شده بعد زوم کردن رو پوشک

دیگه چی سر جاش مونده که پوشک مونده باشه؟

مرغ گوشت ماهی رب ماکارونی سبزی میوه دستمال کاغذی شوینده لبنیات چی سر جاش مونده؟؟؟؟خاک تو سرشون با این مملکت داریشون

برا پدربزرگم ایزی لایف میگیرن .اونم کلی گرون شده نیست اون مگه چه قد مصرف داره. تو کل کشور نسبت به پوشک و نوار بهداشنی.بحث اینه مواد اولیه نیست تولیدش کم شده و خوابیده اینام که تو بازار انبارهای قبله.بیخش تو اب نیست که. تموم میشه.باید بریم سر کهنه ولاستیکی😕😕😕😕

به زودی کیفیت همه چی میاد پایین و پایین تر.چون تحریمیم و همه چی رو باید درچه سه و چهارشو از چین وارد کنن.چین هم به روال قبل هر چی اشغال داره میندازه بهمون.چه مواد اولیه چه کالا.همونا رو با قیمت شش برابر قبل باید بخریم.زمان نوزادی پسرم سال 91 هم تحریم هسته ای بودیم.واکسن و قطره نبود.با کلی تاخیر از هند میاوردن اونم بی کیفیت و کلی تو گمرک مونده.