ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
شما تونستید با غربت کنار بیایید؟ مزیت های اونجا را میگید میخوام یه موقع خونه زندگیم دارم میفر ...
عزیزم شما داری دو تا کشور متفاوتو مقایسه میکنی اینجا فقط دلبستگی داری وگرنه چیه اینجا خوبه خدایی نه هوای پاکی نه آب کافی هر لحظه هم ک خبرای جورواجورمیشنوی من جات بودم لحظه ای حتا فکر نمیکردم میرفتم تماممممم
شما تونستید با غربت کنار بیایید؟ مزیت های اونجا را میگید میخوام یه موقع خونه زندگیم دارم میفر ...
من که فقط جسمم اینجاس روحممو تو ایران پیش عزیزام جا گذاشتم. کاش قبل از اینکه تصمیم بگیرم وطنمو ترک کنم بیشتر ب کلمه غربت فکر میکردم. عزیزم بستگی به خودت داره اگه مثل من عاطفی باشی تو غربت زجججججر میکشی
مزیت های اینجا هوای پاک تورم نزدیک به صفر، احترام به انسانها و حقوق انسانی. آزادی بیان و عقیده، کسی کار نداره شما چه دینی داری تو خونت چی نگاه میکنی چی میخوری و .... کسی حق نداره مزاحمتان بشه امنیت آرامش روح و روان دولتی که به شدت از مردمش حمایت میکنه بدون در نظر گرفتن اینکه کی هستی و از کجا اومدی. شما حتی با کار کردن توی رستوران به راحتی میتونید هزینه هایزندگیتون رو بدید.