2777
2789
عنوان

کیا دوقلو دارن؟؟؟

168 بازدید | 10 پست

بوه ها کیا دوقلو دارن ؟

ارثی بوده یا از دارو استفاده کردین؟

همسان هستند یا ناهمسان؟

اسمم دوقلوهاتونم بگین .؟

لطفا به سوالا جواب بدید مهربونا 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم خیلی دوست دارم داشته باشم همیه تو رویاهام میدیدم بعد اینکه رفتم دکتر فهمیدم تنبلی و کیست دارم و بعد اقدام های به نتیجه نرسیده الان یکی ندارم و راضیم به همون یکی

خدای عزیـــــزم مگر من جز تو که را دارم که وقتی دلم بگیرد، بیایم و با او درد و دل کنم و بشود آرامِ جــــــــــانم خدای من اگر تو بخشش نکنی؛ اگر از محبتت محرومم کنی چیزی نمی‌ماند برایم ای بهترینم... مرا هدایت کن؛این بندۂ خطاکارت را هدایت کن که خطا نرود...(راه کسانی که ايشان را نعمت داده‌ای، نه خشم گرفتگان بر آنها و نه گمراهان)خودم خوب می‌دانم گهگاهی پایِ ایمانم لنگ می‌زند، من خوب می‌دانم که چه عهدهایی را که با تو بسته‌ام و شکسته‌ام …اما خوب میدانی خدایِ خوبم که من لحظه لحظه تو را نفس میکشم.خدایِ عزیزم مثل همیشه کنارم باش 
ایشاالله اقدام بعدیت اونی که بخای میشه عزیزم .

مرسی عزیزم قرص هست ولی دکتر میگه احتمال اینکه بخوری و بیشتر از دوتا بشه زیاد بعد باید صبر کنی تا غربالگری اول بعد تصمیم میگرن کدوم کم کنن چون رحم نمیتونه نگه داره 

ریسک بالا خیلی ولی میتونی طبیعی این کارو بکنی احتمال دو قلو زیاد میشه من تو همین سایت خوندم خانمی برای اینکه دوقلو بشه راههای پسردار شدن 100 برابر  بیشتر انجام داده

خدای عزیـــــزم مگر من جز تو که را دارم که وقتی دلم بگیرد، بیایم و با او درد و دل کنم و بشود آرامِ جــــــــــانم خدای من اگر تو بخشش نکنی؛ اگر از محبتت محرومم کنی چیزی نمی‌ماند برایم ای بهترینم... مرا هدایت کن؛این بندۂ خطاکارت را هدایت کن که خطا نرود...(راه کسانی که ايشان را نعمت داده‌ای، نه خشم گرفتگان بر آنها و نه گمراهان)خودم خوب می‌دانم گهگاهی پایِ ایمانم لنگ می‌زند، من خوب می‌دانم که چه عهدهایی را که با تو بسته‌ام و شکسته‌ام …اما خوب میدانی خدایِ خوبم که من لحظه لحظه تو را نفس میکشم.خدایِ عزیزم مثل همیشه کنارم باش 

عمه من خودش میگه ارثیه ولی قرص خورده نمیدونم چ قرصی اخه دخترعمه دیگم ماماس اون بهش گفته خودشم میگف ک با قرصه ....دوتا پسر داره همسان 

اسم کاربریم ربطی به زایمان طبیعی نداره .انقد نپرسید 😅😅😅 یک وسیله جراحی دندونه 🙄🙄🙄🙄🙄
خب طبیعی چجور میشه انجام داد

گرمی زیاد بخور تو اینترنت هست سرچ کن 

میتونی بری دکتر خوب بهت قرص بده ولی برات سونو بنویس بینه تغییر کردی یا نه