2821
2789
عنوان

بارداري

83 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من پريودم يه روز عقب افتاده هميشه هم منظم هست بيبي هم مثبت شد ولي كمرنگ بود خطش تقريبا يه كم دل دردو پا درد مثل پريودي دارم و ترشح هم چند روزه دارم ممكنه باردار باشم يا مثبت كاذب بوده ممنون ميشم راهنماييم كنيد

مبارکه گلم وقتی بی بی هاله میندازع پس بارداری. برم منم دعاکن. چن وقته منتظری؟چ روزای از سیکلت اقدام داشتی؟

راضیم ب رضای خودت.🙌                                             میشه براحاجت رواییم ی صوات مهمونم کنین.ممنونم ❤❤❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مال منكه الكي هاله ميزنه تمام مثل شما بودم حتي لك بيني هم ديدم اما اين ماهم هاله زد مطمئنم مثل ماههاي پيشن

تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید 
مبارکه گلم وقتی بی بی هاله میندازع پس بارداری. برم منم دعاکن. چن وقته منتظری؟چ روزای از سیکلت اقدام ...

من سه ماهه اقدام كردم ولي اين ماه زياد درگيرش نبودم مسافرت بودم اصلا منظم اقدام نكردم ايشالا همه اونايي كه دوست دارن زودتر مامان بشن

يعني الكي مثبت شده؟؟

نميدونم همش هاله ميزنه خيلي بي بي زدم همش هاله ماه پيش اينجوري بود بعد پري شدم اين ماه هم همينطور البته برا خيليا مثبت هم ميشه

تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید