71honey مدیر استارتر عضویت: 1397/02/19 تعداد پست: 2899 عنوان زایمان زودرس 180 بازدید | 7 پست سلام خانومایی که احتمال زایمان زودرس داشتید چیکارکردید که سراغتون نیاد میشه کمکم کنید من خودم احتمال زایمان زودرس دارم بخاطرفیبرومای بزرگم راه حلی داشتید ممنون میشم بگید🌸 1397/06/13 | 12:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مرمری1372 عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 64114 استراحت مطلق امپول پرولوتون هم میزدمالبته فیبروم نداشتم طول دهانه رحمم کم بودشما چتد وقتتهفیبروم هات چه سایزیه من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
فندق_مااامان عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 10246 من دوستم دوتا فیبروم بزرگ داشت دکتر استراحت مطلق تجویز کرده بود با شیاف، اما تا ماه آخر میومد سرکار و تا عصر ایستاده بود، آخر بارداری فیبروماش تقریبا یک کیلو شده بود ۳۸-۳۹ هفته سزارین شد
71honey مدیر استارتر عضویت: 1397/02/19 تعداد پست: 2899 استراحت مطلق امپول پرولوتون هم میزدم البته فیبروم نداشتم طول دهانه رحمم کم بود شما چتد وقتته فیبر ... من بیست هفتمه فیبروم نه سانتی وشش سانتی دارم متاسفانه جاشم بده امپول پرولوتونو میزنم واستراحتم میترسم فقط ک نکنه طوری بشه
71honey مدیر استارتر عضویت: 1397/02/19 تعداد پست: 2899 من دوستم دوتا فیبروم بزرگ داشت دکتر استراحت مطلق تجویز کرده بود با شیاف، اما تا ماه آخر میومد سرکار ... وای واقعااا امیدوارم کردید خدا خیرتان بده من کلی مراقبم وامپول دارم میزنم و توخونمون کارامومیکنم ولی بیرون نمیرم خداکنه ازمنم خوب باشه
مرمری1372 عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 64114 من بیست هفتمه فیبروم نه سانتی وشش سانتی دارم متاسفانه جاشم بده امپول پرولوتونو میزنم واستراحتم میترس ... نگزان نباش عزیزم تا الان دووم اوردی ازین به بعدم انشالله به راحتی سرمیکنی فقط استراحت کن من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
71honey مدیر استارتر عضویت: 1397/02/19 تعداد پست: 2899 نگزان نباش عزیزم تا الان دووم اوردی ازین به بعدم انشالله به راحتی سرمیکنی فقط استراحت کن ممنونم ازدلگرمیت خانومی،خداکنه ،چشم عزیزم
تبسمي عضویت: 1396/11/09 تعداد پست: 3595 منم فيبروم دارماز هفته١٨انقباض داشتم ك فك نميكنم بخاطر فيبروم باشهامپول ميزنم از همون موقع تا الانالحمدلله مشكلي پيش نيومده تا الان براماصلا نترس نماز درد را از بدنمان دور مي كند و سختي هاي روزگار را آسان مي كند و اگر با دعا همراهش كنيم ديگر چيزي محال نيست ب اذن الله 😍😍