2777
2789
عنوان

زایمان زودرس

180 بازدید | 7 پست

سلام خانومایی که احتمال زایمان زودرس داشتید چیکارکردید که سراغتون نیاد میشه کمکم کنید من خودم احتمال زایمان زودرس دارم بخاطرفیبرومای بزرگم راه حلی داشتید ممنون میشم بگید🌸

استراحت مطلق امپول پرولوتون هم میزدم

البته فیبروم نداشتم طول دهانه رحمم کم بود

شما چتد وقتته

فیبروم هات چه سایزیه

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

من دوستم دوتا فیبروم بزرگ داشت دکتر استراحت مطلق تجویز کرده بود با شیاف، اما تا ماه آخر میومد سرکار و تا عصر ایستاده بود، آخر بارداری فیبروماش تقریبا یک کیلو شده بود ۳۸-۳۹ هفته سزارین شد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

استراحت مطلق امپول پرولوتون هم میزدم البته فیبروم نداشتم طول دهانه رحمم کم بود شما چتد وقتته فیبر ...

من بیست هفتمه فیبروم نه سانتی وشش سانتی دارم متاسفانه جاشم بده امپول پرولوتونو میزنم واستراحتم میترسم فقط ک نکنه طوری بشه

من دوستم دوتا فیبروم بزرگ داشت دکتر استراحت مطلق تجویز کرده بود با شیاف، اما تا ماه آخر میومد سرکار ...

وای واقعااا امیدوارم کردید خدا خیرتان بده من کلی مراقبم وامپول دارم میزنم و توخونمون کارامومیکنم ولی بیرون نمیرم خداکنه ازمنم خوب باشه

من بیست هفتمه فیبروم نه سانتی وشش سانتی دارم متاسفانه جاشم بده امپول پرولوتونو میزنم واستراحتم میترس ...

نگزان نباش عزیزم تا الان دووم اوردی ازین به بعدم انشالله به راحتی سرمیکنی فقط استراحت کن

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

منم فيبروم دارم

از هفته١٨انقباض داشتم ك فك نميكنم بخاطر فيبروم باشه

امپول ميزنم از همون موقع تا الان

الحمدلله مشكلي پيش نيومده تا الان برام

اصلا نترس

نماز درد را از بدنمان دور مي كند و سختي هاي روزگار را آسان مي كند و اگر با دعا همراهش كنيم ديگر چيزي محال نيست ب اذن الله 😍😍