2777
2789

گزارش میزنن یا خود نی نی یار میبینه و میترکونه

باید دنیا را کمی بهتر از آنچه تحویل گرفته ای ، تحویل بدهی.اینکه بدانی حتی یک "تو" ، با بودن "تو" راحت تر نفس میکشد یعنی موفق شده ای.❤💛#"گابریل گارسیا مارکز"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیشتر ب گزارش مربوطه😕

یکی مثل #علیزاده تو دلِ کفر یه تنه داره شبکه‌های زنجیره‌ایِ ضددین و نظام و انقلاب رو میکوبه !از اتحاد ایران دم میزنه !یکی هم تو دلِ شیعه‌خونه تمام دغدغه‌ش اینه ک تو هیئت ماماناتون رو نفرستید خواستگاری یا فلان غذا رو پختم یا بریم فلان مداح روضه بترکونه!!!دومی تازه فریادم‌ میزنه#ما_اهل_کوفه_نیستیم!...
یا گزارش میزنن یا نی نی یار تعطیلش میکنه

اعععععع گومبولی جووون برگشتی😀😀😀

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
😃😃😃

😁😁😁😁خوش اومدی پایدار باشی

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
سلام گومبولی جون برگشتنت به خیر .

سلااااااام ☺️☺️☺️☺️

مرسی عزیزم🌷

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
😁😁😁😁خوش اومدی پایدار باشی

چقدر دوستای خوبی داشتمو خودم نمی دونستم 🌷🌷

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
چقدر دوستای خوبی داشتمو خودم نمی دونستم 🌷🌷

خوبی و مهربونی از خودته عزیزم جات خالی بود تو سایت 

خوبی و مهربونی از خودته عزیزم جات خالی بود تو سایت 

یه عالمه تشکر دوستی من ❣️❣️