2777
2789
عنوان

پوشش همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 2585 بازدید | 72 پست
ایشالا بزار بچه دار بشی عزیزم خیلی حساس میشی به همه چیز

اخه قضیه اینجاس شوهر من کلا بشدت باحیاتر از منه تو همه چی

من تابحال باد معده و بادگلو ازش نشنیدم تو این ۳ سال و نیم

فکرنکنم من رو چیزی حساس بشم

میگم همین شورت را هم به زور مجبورش کردم

خانواده بسته ای داره

من تیشرت براش میخرم ننش میگه نپوش تنگه 🤔

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
اخه قضیه اینجاس شوهر من کلا بشدت باحیاتر از منه تو همه چی من تابحال باد معده و بادگلو ازش نشنیدم تو ...

واه یعنی چی تنگه نپوش 

میشه لطفا برای حل مشکلم یه صلوات بفرستید🙏

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

واه یعنی چی تنگه نپوش  

والا

شوهر منم دوبار بخاطر من پوشید دیگه دیدم معذبه اصرارش نکردم

یا تیشرت رنگ زردچوبه ای براش خریدم ننش گفت رنگش تنده نپوش

فلذا من برای شوهرم اسون میگیرم بهش خوش بگذره

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
والا شوهر منم دوبار بخاطر من پوشید دیگه دیدم معذبه اصرارش نکردم یا تیشرت رنگ زردچوبه ای براش خریدم ...

کار خوبی میکنی عزیزم بزار فعلا راحت باشه اصلا به مادرش چه ربطی داره 

متوجه نشدم بچهه چی گفته😁🤔

تاپیک خاطرات نامزدی توی پر بازدیداست بخونش

بچه عموشو با شورت دیده رفته به باباش گفته رو شورت عمو شکل بره ناقلا هست منم از این شورتا میخوام😁😁😆😆😆

باید دنیا را کمی بهتر از آنچه تحویل گرفته ای ، تحویل بدهی.اینکه بدانی حتی یک "تو" ، با بودن "تو" راحت تر نفس میکشد یعنی موفق شده ای.❤💛#"گابریل گارسیا مارکز"
حس میکنم مشکل اثرات بعدی هست که پوشیدن لباس زیر تو خونه واستون اتفاق افتاده درسته؟  اتفاق خاصی ...

بچه من نیست بچه همسرم خیلی حواسش به همه چیز هست مثلا جلو من با شورت میاد میگم زشته برو لباس بپوش میگه چرا بابا نمیپوشه یا اینکه خیلی با من ور میره دائم دست میزنه بهم به جاهای خصوصی خودشو میندازه رو مبل یه حرکاتی میکنه من جلوش درست لباس میپوشم تا حالا با تاپ هم نبودم

تاپیک خاطرات نامزدی توی پر بازدیداست بخونش بچه عموشو با شورت دیده رفته به باباش گفته رو شورت عمو ...

😂😂😂😂از دست این بچه ها

خوب اخه خیلی زشته فقط با یه شورت باشن 

شوهر منم باگرمکن همش گرمش بودبیشتروقتابالباس زیربود خودم رفتم یه شلوارک خوشگل خنک گرفتم براش تازیرزانو اونومیپوشه، البته گاهی هم با همون لباس میکرده ک من کلی دعواش میکنم سریع میره لباس میپشه

دخترم توتنهاانگیزه ی من برای ادامه ای...

شوهر منم این طور بود من بهش هر چی میگفتم رعایت نمیکرد یه بار منم مثل خودش شدم بهش برخورد دیگه لباس میپوشه البته نمیشه توصیه کرد چون آدم ها با هم فرق میکنن منتها بعضی ها تا مثل رفتار خودشون انجام ندی زشتیش رو نمیفهمن 

شوهر منم باگرمکن همش گرمش بودبیشتروقتابالباس زیربود خودم رفتم یه شلوارک خوشگل خنک گرفتم براش تازیرزا ...

شوهر من متاسفانه خیلی عصبیه به این راحتی نمیتونم حرف بزنم

شوهر منم این طور بود من بهش هر چی میگفتم رعایت نمیکرد یه بار منم مثل خودش شدم بهش برخورد دیگه لباس م ...

دقیقا متوجه زشتی رفتارشون نیستن من کافیه یکم یقه ام باز باشه جلو بچه سریع تذکر میده