2821
2789
عنوان

درد دور ناف

4742 بازدید | 19 پست

سلام دوستان چند روزی دور نافم درد میکنه مثلا وقتی نشستم خم میشم ب جلو دور نافم درد میکنه و روی شکمم اطرافش ترک های قرمز خورده کسی میدونه راهنمایی کنه؟

منم به زودی لاغر میشم و همتونو زخمی میکنم ...😂😂

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره ۶ ماهه

منم تو اقدامم اینجوری ام یا حس میکنم دور نافم تیر میکشه...یا زیر دلم داره منفجر میشه....

امیدوارم‌حامله باشی عزیزم😍😍

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
منم تو اقدامم اینجوری ام یا حس میکنم دور نافم تیر میکشه...یا زیر دلم داره منفجر میشه.... امیدوارم‌ح ...

اره دقیقا منم همینطوریم .اخه جالیبیش ب اینه ک من اخرین پریودم ۲۴ تیر بوده مرداد اصلا پریود نشدم آز دادم باردار نبودم امپول پروژسترون زدم بازم پری نشدم فقط لکه دیدم .بیبی هم میزنم منفیه عاخه از چی میتونه باشه

منم تو اقدامم اینجوری ام یا حس میکنم دور نافم تیر میکشه...یا زیر دلم داره منفجر میشه.... امیدوارم‌ح ...

ایشاا...ک باردار باشی عزیزم 😊😊

اره دقیقا منم همینطوریم .اخه جالیبیش ب اینه ک من اخرین پریودم ۲۴ تیر بوده مرداد اصلا پریود نشدم آز د ...

🤔🤔🤔🤔🤔🤔نمیدونم والا 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
يك سونويه شكم برو احتمال داره كيسه صفرات باشه

من فک میکردم شاید ب خاطر اینه ک پری نشدم یعنی ممکنه؟؟

من فک میکردم شاید ب خاطر اینه ک پری نشدم یعنی ممکنه؟؟

نه ب پریودی ربطی نداره....من از چن نفر از خانم های اقدامی شنیدم نزدیک موعد اینجوری بودن...حالا تو یه سونو بده 

نه ب پریودی ربطی نداره....من از چن نفر از خانم های اقدامی شنیدم نزدیک موعد اینجوری بودن...حالا تو یه ...

قصد دارم پیش دکتر زنان برم اونم میتونه بنویسه سونو رو یا حتما باید برم داخلی 

قصد دارم پیش دکتر زنان برم اونم میتونه بنویسه سونو رو یا حتما باید برم داخلی 

نه بهش بگی مینویسه

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز