2777
2789

سلام عزیزم دخترمن یه مقدارالرژی پیداکرد آب ریزش بینی گرفت چندروز.بعد مراقبش بودم بیرون نبردمش خوراکی های ساده بهش دادم خوب شد یه زمانم داشت دندون درمیاورد اینطوری شد ابریزش بینی بیرنگ.ولی زمانی که سرمامیخوره غیرازابریزش بینی علایم تب بیحالی بهانه گیری میکنه سرش رواروم ماساژمیدم ساکت میشه همین که بدنش شروع به تب کرداون موقع بهترین زمان برای فهمیدن مشکل اصلی که همون عفونته تب واسهال واستفراغ هرکدوم نشونه های عفونته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید حساسیت به چیزی داره ، سرخود دارو بهش نده ، غیر از آبریزیش علائم دیگه ای هم داره که مطمئن بشی که ...

آخه روز قبل بردم حموم ،باگریه نذاشت سرشو خشک کنم ،ولی کولر خاموش بود ،نصف شب خیلی سرد شد،گفتم این پسره سرما میخوره 

تب یکم داره ،عطسه ،آبریزش 

خودت که میدونی استامینوفن تب بره ولی شربت ایبوبروفن خیلی بهترنتیجه میده میوه ایش هست اگه تبش با استامینوفن یا ایبوبروفن یکیشوفقط بهش بده پایین نیومد حتما بهش انتی بیوتیک شب بده مراقبش باش  انشالله خوب میشه لیمو شیرین سوپ گرم بهش بده سرماخورده ویروسی نیست  من که دخترم سرمابخوره بدبخت شدیم اینقدربد مریض میشه که وحشتناکه ازترس اینکه مریض نشه جای عمومی نمیبرمش شبهاحتمایه تیکه لباس گرم تنش میکنم که روشو کنارمیزنه سرمانخوره قبل ازظهرمیبرمش حمام که توشب سرمانخوره چون تجربه شماروداشتم مریضیش کابوسیه براخودش