2777
2789
عنوان

بسته اینترنت

114 بازدید | 22 پست

سلام دوستان .من خطم اعتباری ایرانسل بوده الان چن روزه دائمیش کردم و ۲۰ گیگ اینترنت رایگان دادم .....حالا اومدم هفتگی ۵ گیگ ۶ صب تا ۱۲ ظهر زدم ک فیلم دانلود کنم میبینم اصلا از بستم نمیره .از بسته رایگانم میره باید چیکار کنم حالا ؟؟؟؟ 

خب معلمومه عزیزم وقتی بسته رایگان داری اول از اون کم میکنه بعد ک تموم شد از بسته اصلی خودت کم میکنه...هیچی فکر کنم بسته ک فعال کردی الکی میره بدون استفاده چون ۲۰ گیگ داری و بعید میدونم که توی یه هفته تمومش کنی

مدعی خواست که از بیخ کَنَد ریشه ی ما...غافل ازاینکه خدا هست در اندیشه ی ما

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب معلمومه عزیزم وقتی بسته رایگان داری اول از اون کم میکنه بعد ک تموم شد از بسته اصلی خودت کم میکنه. ...

از ۲۰ گیگم باور کن اصلا اینستارم باهاش نترکوندم فقط نی نی سایت تو ۱۴ روز فقط ۳ گیگش مونده 

از ۲۰ گیگم باور کن اصلا اینستارم باهاش نترکوندم فقط نی نی سایت تو ۱۴ روز فقط ۳ گیگش مونده 

الکی ک هدیه نمیده .یه کاری میکنن زود تموم شه 😄😄

منم به زودی لاغر میشم و همتونو زخمی میکنم ...😂😂

چ کردیییییی دخترررررر.....خب اون ۳ گیگ هم بزن پر پر کن بعد از بسته ک فعال کردی اصلیت کم میشه

چ کردیییییی دخترررررر.....خب اون ۳ گیگ هم بزن پر پر کن بعد از بسته ک فعال کردی اصلیت کم میشه

فقط دوسه بار نقطه اتصالمو واسه خواهرم روشن کردم ....کلا بسته بی برکتی هست 😄

مودم دارین شما یا بسته میزنید ؟؟؟؟  مودم بخرم بهتره  ؟؟؟؟ بسته هاش چجوریاست ؟!

دو سال پیش ۲۰ تومن مودم شارز کردم و یک ماه نامحدود اینترنت بود...الان نمیدونم چقدر بدی بهت نامحدود میده