2777
2789
عنوان

بسته اینترنت

113 بازدید | 22 پست

سلام دوستان .من خطم اعتباری ایرانسل بوده الان چن روزه دائمیش کردم و ۲۰ گیگ اینترنت رایگان دادم .....حالا اومدم هفتگی ۵ گیگ ۶ صب تا ۱۲ ظهر زدم ک فیلم دانلود کنم میبینم اصلا از بستم نمیره .از بسته رایگانم میره باید چیکار کنم حالا ؟؟؟؟ 

خب معلمومه عزیزم وقتی بسته رایگان داری اول از اون کم میکنه بعد ک تموم شد از بسته اصلی خودت کم میکنه...هیچی فکر کنم بسته ک فعال کردی الکی میره بدون استفاده چون ۲۰ گیگ داری و بعید میدونم که توی یه هفته تمومش کنی

مدعی خواست که از بیخ کَنَد ریشه ی ما...غافل ازاینکه خدا هست در اندیشه ی ما

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب معلمومه عزیزم وقتی بسته رایگان داری اول از اون کم میکنه بعد ک تموم شد از بسته اصلی خودت کم میکنه. ...

از ۲۰ گیگم باور کن اصلا اینستارم باهاش نترکوندم فقط نی نی سایت تو ۱۴ روز فقط ۳ گیگش مونده 

از ۲۰ گیگم باور کن اصلا اینستارم باهاش نترکوندم فقط نی نی سایت تو ۱۴ روز فقط ۳ گیگش مونده 

الکی ک هدیه نمیده .یه کاری میکنن زود تموم شه 😄😄

منم به زودی لاغر میشم و همتونو زخمی میکنم ...😂😂

چ کردیییییی دخترررررر.....خب اون ۳ گیگ هم بزن پر پر کن بعد از بسته ک فعال کردی اصلیت کم میشه

چ کردیییییی دخترررررر.....خب اون ۳ گیگ هم بزن پر پر کن بعد از بسته ک فعال کردی اصلیت کم میشه

فقط دوسه بار نقطه اتصالمو واسه خواهرم روشن کردم ....کلا بسته بی برکتی هست 😄

مودم دارین شما یا بسته میزنید ؟؟؟؟  مودم بخرم بهتره  ؟؟؟؟ بسته هاش چجوریاست ؟!

دو سال پیش ۲۰ تومن مودم شارز کردم و یک ماه نامحدود اینترنت بود...الان نمیدونم چقدر بدی بهت نامحدود میده

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792