امیر11 مدیر عضویت: 1396/07/09 تعداد پست: 202 عنوان ولیبر | مشاهده متن کامل بحث + 99 بازدید | 21 پست سلام برنامه وایبر چه به درد میخورهامکاناتش چیه تمام هستی ام فرزندم امیر الهی فداش بشم ..... مادرم دیگر ...... 1397/06/13 | 06:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کاشبمیرم عضویت: 1397/02/31 تعداد پست: 6743 خیلی جالبه یعنی میگیانقدر تاثیر داره صبحونه دادن و مرد و بدرقه کردن ؟ پس چرا شوهر من بنده خدا هیچی ... تاثیرشو ک نمیدونم چون شوهرم میگه عذاب وجدان دارم کله سحر خودتو بدخواب میکنی ولی خودم راحتترم نمیدونم چرا ی حس خوبی میده بهم بوده وقتایی ک سه شب مجبورشده بره بازم بیدارشدم داداشم پنج صبح میره بامامانم اینا ی جاست تقریبا خونشون زنش خواااااب مامانم بهش صبحونه میده کفشاشو خودش واکس میزنه وقتی اینارو میبینم میخوام خفش کنم😤😤😂
pirlanta عضویت: 1397/02/14 تعداد پست: 5081 تاثیرشو ک نمیدونم چون شوهرم میگه عذاب وجدان دارم کله سحر خودتو بدخواب میکنی ولی خودم راحتترم نمیدونم ... زنداداش منم تا حالا نشده یک بار داداشم و بدون صبحونه بفرسته اما من کم پیش اومده با صبحونه بفرستم 😂 گرچه تکیه گاه منی، اما خود، در تنهایی، ساقه ی باریک یک گل مینایی.
کاشبمیرم عضویت: 1397/02/31 تعداد پست: 6743 زنداداش منم تا حالا نشده یک بار داداشم و بدون صبحونه بفرسته اما من کم پیش اومده با صبحونه بفرستم 😂 😱ایرادی نداره ب خودت زحمت نده بزار مرد بار بیاد😂😂😂😂
pirlanta عضویت: 1397/02/14 تعداد پست: 5081 😱ایرادی نداره ب خودت زحمت نده بزار مرد بار بیاد 😂😂😂😂 آره منم واسه همین بیدار نمیشم دیگه 😁 گرچه تکیه گاه منی، اما خود، در تنهایی، ساقه ی باریک یک گل مینایی.
pirlanta عضویت: 1397/02/14 تعداد پست: 5081 رو ک نیس😒😒😂😂😂 ممنون لطف داری 😋 گرچه تکیه گاه منی، اما خود، در تنهایی، ساقه ی باریک یک گل مینایی.