2777
2789
عنوان

جادوگر کوتوله

251 بازدید | 8 پست

بچها اگه شما یکی از عضو نزدیک خونواده بخواد شمارو با دخالت با فوضولی یا حسادت از عشقتوقبول جدا کنه شما کنارش میزارین؟ مثلا خواهر

خواهر شوهرم توی مجردی با شوهرم شیش بوده مثلا

اینقدر شیش که شوهرم اون بیسواد و با دوستای دانشگاهیش آشنا کرده که میگه بزرگترین اشتباهم برای این بی جنبه بود

بعد شوهرم توی دانشگاه با یه دختر آشنا میشه و قبل ازدواج به من این موضوع و گفت و من با شرط جدایی از همکلاسی هاش قبول کردم ازدواج کنیم

اما خواهر جادوگرش هی اونو میخواد بکشه سمت همکلاسی هایش 

هی میخواد ببرش جای اوناچون به قول خودش شوهرم باهاش خیلی صمیمی بوده و همکلاسی های شوهرم دوست مشترک اونان

خیلی دخالت داشت توی زندگیمون 

منو کنار شوهرم میدید حسادت میکرد

میفهمید بیرونیم باهم حسادت میکرد و یه جوری دعوای ما رو ترازو میکرد

با اون دختر که توی گذشته شوهرم بود ارتباط داشت و به هر نحوی ازارم میداد

عکساشو نشونم میداد

و...

ما هم یکی ازاقواممون مادرشوهرش بش میگفت شوهرتو بافلانی دیدم این زنه بیچاره ساده باورمیکرد شب مفصل باشوهره دعوامیکرد اونم دست به زن داشت تامیخورد زنه روسیاه وکبود میکرد بعدازاین همه دعوا آخرسرزنه فهمیده مادرشوهرش ازش متنفره وواسه اینکه کتک بخوره پرش میکرده .زیاد تحویل نگیرهمچین آدمایی روشوهرت اگه دوست داشته باشه ازبهشتم حوری بیادن نیم نگاهم نمیندازه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما هم یکی ازاقواممون مادرشوهرش بش میگفت شوهرتو بافلانی دیدم این زنه بیچاره ساده باورمیکرد شب مفصل با ...

خواهرشو گذاشته کنار 

حالا خواهرش اونروز اومده منو کلی نفرین کرده که تو داداشمو ازم گرفتی...

شما بودین زندگیتونو بهم میزد نمیزاشتین کنار؟

خواهرشو گذاشته کنار  حالا خواهرش اونروز اومده منو کلی نفرین کرده که تو داداشمو ازم گرفتی... ش ...

گوشه ایی بزارخاک بخوره ولی دور نندازش باسیاست رفتارکن که شوهرتم نگه دعوایی هستی اگه واقعا قصد اون خانوم فروپاشی زندگی شماست فقط به خدابسپارش ومراقب شوهرت باش وازهرفرصتی برای ابرازعشق ومحبت نگذر😊😊

گوشه ایی بزارخاک بخوره ولی دور نندازش باسیاست رفتارکن که شوهرتم نگه دعوایی هستی اگه واقعا قصد اون خا ...

خیلی‌ دخالت می‌کنه خیلی

یه سری خونه شوهرم بودم باهم تنها بودیم مامان باباش نبودن

زنگ زده داداش نهار خوردی میدونس من جاشم

خب من هر مرگی بخورم به اونم میدم دیگه

اصلا تحملش و دیگه ندارم خیلی باید ازم دور باشه فقط در حد سلام خدافظ تو مجلس تموم

دیونم کرد از بس دخالت کرد

ما دوماه بعد عقدمون باشوهرم بحث طلاق اومد بخاطر کارهای همون

خیلی‌ دخالت می‌کنه خیلی یه سری خونه شوهرم بودم باهم تنها بودیم مامان باباش نبودن زنگ زده داداش نها ...

والا نمیدونم چی بگم اگه میشه رفت وآمدتوباخواهرشوهرت حداقل کن ولی نه بامادر شوهر چون شوهرت انتظار داره به مادر وخواهرش احترام بزاری ودرضمن اصلا چوغولیه خواهرشوهرتو پیش شوهرت نبر با اون خانوم مودبانه حرف بزن وبنشونش سرجاس البته نه بادعوا کاملا نامحسوس 

والا نمیدونم چی بگم اگه میشه رفت وآمدتوباخواهرشوهرت حداقل کن ولی نه بامادر شوهر چون شوهرت انتظار دار ...

اوایل چیزی نمیگفتم اونقدر تحمل کردم تا خود شوهرم بهش ثابت شد با چشمای خودش دید خودش زده شد

با مادرش و پدرش خیلی خوبم

خود شوهرم بهش میگه جادوگر پیر خخ

بچش اندازه کنه خودشو با من میگیره😂😂😂