2777
2789
عنوان

کمک😣

160 بازدید | 14 پست

سلام من ۲۶ تیر باید پریود میشدم! ۲۳ لک دیدم و دیگ خبری نبود تا روز بعدش بازم ی لک دیدم ۲۵ یخورده خونریزی داشتم و کم کم این خونریزی کم شد ب روز سوم ک رسید تموم شد!! تبدیل شد به لکه های قهوه ای رنگ قبلا بعد از پریودم این لکه های قهوه ای رو داشتم اما دو روزه تموم میشه اما الان ۱۷ روزه که من همچنان لکه های قهوهای رو میبینم و هر روز لباسمو عوض میکنم خسته شدم! بی بی چک زدم دو روز پیش منفی بود کسی هست کمک کنه راستی حالت تهوع شبا یا وقتی گرسنمه دارم اشتهام زیاد شده علاقم ب نمک و ترشی تقریبا بیشتر شده یوقتایی چیزای عجیب غریب میخام!! سینه هام حساس شدن و درد دارن زیرشکمم ی درد خفیفی داره!! یعنی باردارم میشه تست رو زود زده باشم!!! یکی کمکم کنه لطفا😢😢😢

مثلا یه روز یکی بهم بگه مامان😍😍

فقط آزمایش خون

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 

ببین بعد ۱۷روز از تازیخ پریود 

دیگه اگه حامله باشی باید قطعا بی بی چک نشون میداد

من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ببین بعد ۱۷روز از تازیخ پریود  دیگه اگه حامله باشی باید قطعا بی بی چک نشون میداد

اخه تو نت سرچ زدم علائمی ک دارم شبیه لانه گزینیه! نمیدونم والا پس مشکل چیه اگه باردار نیستم😢😢😢😢

نمیخام ناراحتت کنم ولی ممکنه حامله بودی سقط شده خودبخودی بهش میگن حاملگی پوچ یاشیمیایی

واقعا!!!! یعنی ممکنه! بعد اگه اینجوری باشه ک شما میگی ممکنه دوباره حاملگی پوچ داشته باشم؟! اصلا ممکنه دوباره باردار بشم؟؟؟؟؟

اول از همه یه ازمایش خون بده من خودم بعد ده روز تاخیر ۵تا بی بی چکم منفی شد و سونو هم هییییچی از بارداریم نشون نداد ولی الان تو ماه ۸ همون بارداریم😁 علایمی که گفتی از نشونه های بارداریه شاید لقاحت دیر بوده ، فردا برو یه ازمایش خون بارداری بده

یعنی آزمایش خون بدم! اخه بی بی منفی بود بهش اعتماد نکنم!!!

یه آز میدی از این همه اما و اگر خلاص میشی خب

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
اول از همه یه ازمایش خون بده من خودم بعد ده روز تاخیر ۵تا بی بی چکم منفی شد و سونو هم هییییچی از بار ...

واااااای خدا ازدهنت بشنوه خواهر😭😭😭😭 ۶ ساله منتظرم وااااااای یعنی میشه😭😭😭😭😭 میترسم برم خدایی نکرده منفی باشه اونوقت دیگه دق رو شاخشه ی سری ۶ ماه پریود نشدم امید داشتم حامله باشم ولی خبری نبود الان میترسم واقعا

یه آز میدی از این همه اما و اگر خلاص میشی خب

میترسم😔😔 دو سال پیش ۶ ماه پریود نشدم حامله هم نبودم اخرشم نفهمیدم چرا اینجوری شدم میترسم بازم برم آز بدم منفی باشه ۶ سال انتظار کم نیس😢😢😢

میترسم😔😔 دو سال پیش ۶ ماه پریود نشدم حامله هم نبودم اخرشم نفهمیدم چرا اینجوری شدم میترسم بازم برم ...

میدونم چی میگی عزیزم

ولی شاید کیستی چیزی باشه لازم باشه زودتر درمان کنی

بازم ۵۰ درصد احتمال داره باردار باشی. ب خدا توکل کن

میدونم چی میگی عزیزم ولی شاید کیستی چیزی باشه لازم باشه زودتر درمان کنی بازم ۵۰ درصد احتمال داره ب ...

😔😔😔😔 هوم شاید اینم هست فردا حتما میرم آز میدم مرسی ک اومدی کمک 😍😘

آزمایش دادی؟