مردک خنگ بهم اپتامیل 1 داده.روش زده از هشت ماهگی به بعد اپتامیل دو.دخترم ده ماهشه.ایرادی نداره؟
باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
من بهش گفتم دخترم ده ماهشه اون احمق که روپوش سفید پوشیده بود باید درست میداد
من از کجا میدونستم
باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
خوب اشكالى نداره تو اين اوضاع بد كه شير خشك هم بد گير مياد ببندش بزار براى ٢ ماه ديگه يكى ديگه شماره ...
خوشگلم!
1-شیرخشک بد گیرنمیاد
2-اژ زمان باز کردن قوطی تا چهار هفته باید استفاده بشه
3-دختر من ده ماهه و اپتامیل دو مناسب سنش هست این یک هست
خوب اشكالى نداره تو اين اوضاع بد كه شير خشك هم بد گير مياد ببندش بزار براى ٢ ماه ديگه يكى ديگه شماره ...
نه عزیزم خراب میشه
سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم، کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂
المان البته منظورم اين بود اگه كسى اينجا شيرخشك رو باز كنه تا چند وقت ميتونه نگهش داره
هرچیزی یه تاریخی داره دیگه
وقتی روی بسته ش زده یک ماه پس از باز شدن قوطی من بیام بیشتر نگه دارم بدم به بچه م
ماشاالله کشور عقب افتاده ای هم نیستی که این حرفو میزنی
هرچیزی یه تاریخی داره دیگه وقتی روی بسته ش زده یک ماه پس از باز شدن قوطی من بیام بیشتر نگه دارم بدم ...
حالا نيست كه همه چيز تو اونجا رو روال هست همون شيرخشكهاشم تقلبيه كه كلى بچه مسموم شده بودن و اينكه همينجور قرص و دارو هست كه مثل نقل و نبات دكترها ميدن به مردم شير پاستوريزش با روغنه پالمه خرماهاش ممنوع ميشه استفادش شما حالا ميگى شيرخشك باز شده تاريخ انقضا داره اخه فقط ايرانى ها ميدونن و غرب نميدونه اون چرتى كه روى قوطى نوشته براى مردم اونجا مهمه ولى بقيه چيزهاى مملكت اصلا اهميت نداره اينهمه اينجا دو ماه بعد هم شير باز شدهرو دادن به بچه هاشون نع دكترش ايراد گرفته نع بچه هاشون چيزيشون شده فقط بيشتر ايرانى ها فكر ميكنن عقله كل هستن