matiiik مدیر استارتر عضویت: 1396/05/10 تعداد پست: 4713 عنوان بیایین 😭😭 81 بازدید | 8 پست خواهشا برام ایته الکرسی بخونین زود دردم بگیره برا زایمان به امپول فشار و اینجور چیزا احتیاج نداشته باشم اخه خیلی سخته دیگه صبرم تموم شده بیمارستانمم دولتیه از نوع دانشجوییش تو شهرمون ب کشتارگاه معروفه میخوام دردامو خونه بکشم 😭😭😭دعام کنین تروخدا وقتی که بمیرم هرچندم محکم بغلم کنین حس نمیکنم 1397/06/12 | 22:21 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
النازخانم عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 690 چشم حتما برات دعا میکنم عزیزم تو هم نوقع زایمانت برا حاجتای دلم دعا کن . گاهیگماننمیکنیولیخوبمیشود/گاهینمیشودکهنمیشودکهنمیشود/گاهیبساطعیشخودشجورمیشود/گاهیدگر،تهیهبدستورمیشود/گهجورمیشودخودآنبیمقدمه/گهبادو صدمقدمهناجورمیشود/گاهیهزاردورهدعابیاجابتاست/گاهینگفتهقرعهبهنامتومیشود.
یلداخانمم عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 596 عزیز دلم سعی کن ریلکس باشیو به نی نیت فکر کنی وقتی به دنیا میاد وقتی بزرگتر میشه میبریش پار ک تاب بازی کنه تو هم بالذت نگاش میکنی خیالت راحت التماس دعا
matiiik مدیر استارتر عضویت: 1396/05/10 تعداد پست: 4713 ممنونم ازتون وقتی که بمیرم هرچندم محکم بغلم کنین حس نمیکنم
یلداخانمم عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 596 فقط به چیزای خوبی که میخوای برات پیش بیاد فکر کن مطمءن باش همون میشه نی نیت پسره یا دختر
matiiik مدیر استارتر عضویت: 1396/05/10 تعداد پست: 4713 فقط به چیزای خوبی که میخوای برات پیش بیاد فکر کن مطمءن باش همون میشه نی نیت پسره یا دخ ... دختره نمیدونم چرا اینم مثل اولی دلش نمیخواد زود بیاد اولی رو ب زور امپول و شیاف اوردم ...ممنونم عریر دلم وقتی که بمیرم هرچندم محکم بغلم کنین حس نمیکنم
یلداخانمم عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 596 دختره نمیدونم چرا اینم مثل اولی دلش نمیخواد زود بیاد اولی رو ب زور امپول و شیاف اوردم ...ممنونم عریر ... عزیز دلم منم عاشق بچه دخترم.خیالت راحت باشه من خودمم با امپول فشار اومدم ولی اخرش اومدم یکم داره ناز میکنه حتما
a_ana_a عضویت: 1396/09/06 تعداد پست: 517 به چیزای خوب فکر کن من از هرچی ترسیدم سرم اومد. ایشالا یه زایمان راحت داری که بعدش خودت میگی من از این میترسیدم؟ این که چیزی نبود.