2777
2789
عنوان

نماز...

237 بازدید | 29 پست

سلام دوستان اصلا دلم نمیخواست تاپیک مذهبی بزنم 

اما یچیزیو تو زندگیم تجربه میکنم ک نمیدونم بقیه هم اینطورین یا ن

هر وقتی نمازامو سر وقت میخونم ب همه کارام میرسم و انگار کلی وقتم برکت میکنه

اما اگه ی وقتی سهل انگاری کنم کلا میشم یه موجود بی مصرف مثل جلبک یا همیشه وقت کم میارم

تعجبم از اینه ک خیلیارو دیدم نماز نمیخونن اما خب ضرری نمیبینن تو زندگیشون

چيشده همه تاپيكا در مورد نمازه!؟😕

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چيشده همه تاپيكا در مورد نمازه!؟😕

دقیقا

چهار صبح وقت مناسبی برای انجام هیچ کاری نیست، چون یا اونقدر حالت خوبه که بخاطرش بیدار موندی، یا آنقدر حالت خوب نیست که خوابت نبرده ...
منم يه مدت كه نماز اول ميخوندم زندگيم خيليببي رو برنامه بود اتفاقا امروز دقيقا راجبه همين موضوع با ...

نمیدونم چیکار کنم با اینکه میدونم واقعا تاثیر داره اما بازم تنبلی میکنم یا یچیزی اتفاق میفته ک اول وقتش یادم میره 

امام زمان عج میخواد ظهور کنه    

استارتر اون يكي تاپيك نماز تو بودي ؟

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

چند تا ؟ قبل استارتر عزیز  من تاپیک نماز زدم  دیگه کسی تاپیک نماز زد امروز؟؟؟ خوبه ادم ...

من تاپیکتونو ندیده بودم وگرنه میومدم همونجا در مورد مشکلمون صحبت کنیم

خیلی ناراحتم