2777
2789
عنوان

ینی ممکنه با وجود بی بی منفی من باردار باشم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 65 پست
هاله دور سینت بزرگترم شده ؟

نه ولی هراز گاهی سینم درد میکنه 

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من روز موعود رفتم سوتو تخمدان و ببینم کیست دارم یا نه گفت سالمه اگه نی نی داشتم معلوم میشد؟

نه دیدا نمیشد.

چون ممکنه لقاح دیر باشه. الان من امروز نی نی م به زور دیده شد.

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.
من یه ماه ده روز عقب انداختم با کلی علائم ولی آخر پریود شدم. انقدر بهش فکر نکن فقط خودتو از بین می ب ...

آخی عزیزم 

ایشالا که ماه بعد خدا یه نی نی بذاره تو دلت 

اخه من پری هام منظم بود

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗
نه ولی هراز گاهی سینم درد میکنه 

من هاله دورشون پهن تر شده بود و بزرگتر شده بود سینه هام دردم میکردن خیلی .نوکشونم حساس شده بود . درد داشتم مثل درد پریودی  . تخمدانهام تییییر میکشید . دور نافمم تیر میکشید

نه دیدا نمیشد. چون ممکنه لقاح دیر باشه. الان من امروز نی نی م به زور دیده شد.

چن هفته ؟

بسلامتی بغلش کنی 

چن هفته ؟ بسلامتی بغلش کنی 

شش هفته و یک روز.

البته دکتر گفت هفت و پنج روز به خاطر لقاح این مدلی شد.

ممنونم گلم انشاله پری شما هم نیاد بری سونو لوبیا سفید ببینی.

من هاله دورشون پهن تر شده بود و بزرگتر شده بود سینه هام دردم میکردن خیلی .نوکشونم حساس شده بود . درد ...

منم دور نافمم تیر می کشه سینم هراز گاهی درد میکنه 

منم دور نافمم تیر می کشه سینم هراز گاهی درد میکنه 

پس نا امید نشو‌

اگرم زبونم لال پری این ماه اومد ماه بعد صد در صد بارداری.

تاخیر تو پری علامت خوبیه.

البته مراقب خودت باشه انشاله که لوبیات تو دلته‌.

یادت هست اقدامت کی بوده . اولین اقدامت ک دیگه جلوگیری نداشتین

۲۱مرداد

به این چیزها فکر نکن گلم.

به خدا دارم دیوونه میشم مگه میشه فکر نکرد الان تازه 12 ماه هست حقوق شوهرم 200 تومنش مونده برنج و روغن و سیب زمینی پیاز گوجه تموم شده. از یه طرف خودم مشکل بارداری دارم و کلی پول دوا درمان. ای کاش من تصمیم گیرنده بودم اصلا بچه نمی اوردم. به خاطر خود بچه وگر نه من عاشق بچه ام. 

بعضی روز ها را فقط باید مرد!!😔
پس نا امید نشو‌ اگرم زبونم لال پری این ماه اومد ماه بعد صد در صد بارداری. تاخیر تو پری علامت خوبیه ...

مرسی عزیزم خدا کنه