2777
2789

روز موعود بی بی منفی شد سه روز گذشته از وقتی هم که گذشته دور ناف هرازگاهی تیر می کشه 

کمر درد دارم حالت تهوع دارم الانه که میگم بالامیارم 

خیلی خیلی عذر میخام ولی از دیشب به رنگ ادرار توجه کردم تیره تر شده با وجود بی بی منفی و این علائم ممکنه باردار باشم کسی اینجور بوده؟

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم مثه شمام ۴ روزه عقب انداختم حالا آز دادم ساعت ۸ جوابش اماده میشه

ایشالا که مثبت میشه

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗
منم مثه شمام ۴ روزه عقب انداختم حالا آز دادم ساعت ۸ جوابش اماده میشه

مال من آز اولمم منفی بود.

صبور باشید.

امروز سونو بودم خانمه میگفت بعد ۲۰ روز بی بی مثبت شد.

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.
مال من شد. بعد هفت روز بی بی مثبت شد.

قبل اون منفی شده بود؟سینه هامم حس میکنم حساس شده

مال من آز اولمم منفی بود. صبور باشید. امروز سونو بودم خانمه میگفت بعد ۲۰ روز بی بی مثبت شد.

من روز موعود رفتم سوتو تخمدان و ببینم کیست دارم یا نه گفت سالمه اگه نی نی داشتم معلوم میشد؟

خب بازم بیبی بزن

میترسم باز منفی بشه

من یه ماه ده روز عقب انداختم با کلی علائم ولی آخر پریود شدم. انقدر بهش فکر نکن فقط خودتو از بین می بری. من خودمم تو اقدامم ولی از وقتی گرونی شده اقدام می کنم ولی دیگه بیخیالم. میگم شاید خدا صلاح می دونه هنوز زوده. پوشک شده 100 هزار تومن . من و شوهرم تو خرج خودمون موندیم. 

بعضی روز ها را فقط باید مرد!!😔