ی سری قوانین داره طبق اون شغل و امکاناتی ک میدن بهش سفته تعیین میکنن....حتما هم قید شه سفته صرفا واسه حسن انجام کار نه چیز دیگه
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
از وکیل پرسیده گفتن همین حرفه شمارو. ولی از مبلغش میترسه که زیاده نسبتا
کار چی هست ؟؟ شوهر من الان ۲۵ داده فکر کنم تو ایران مال همینکه تبلیغشم تو سایت بود
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
دقیق ازش نپرسیدم ولی گفت یه سری چیزای مثل دستگاه که قیمتش 10 ملیونه زیر دستمونه
کلا رو هوا تعیین قیمت سفته نمیدن حتما چیزای با ارزشیه تو دستشون....دیگه یادتون باشه رو سفته قید شه بابت چیه موفق باشید
شوهر من مهندس عمران ...ناظره صورت وضیعت رد میکنه زیر دستش تو اتاقش لب تابو کامپیوترو ی سری دستگاه اسکنو پرینتو ایناس ....ی ۲۵ میلیون سفته داد
یه رسید ازشون بگیره مبنی بر این که بابت .... فقره سفته به شماره های ..... و..... و..... هیچ گونه مبلغی به شرکت ..... با مدیریت عاملی .... بدهکار نیست . و سفته های اصدا ر یافته صرفا جهت تضمین حسن انجام کار است
با بعضی ها نباید بحث کرد ؛ باید به نفهمی شون احترام گذاشت.