2777
2789
عنوان

چطوری ب شوهرم بگم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 795 بازدید | 52 پست
اخه روم نمیشه😭

مگه وظیفه ت بوده؟

نشد سال دیگه. مهم شعورته که داری. تحصیلات دیر و زودش خیلی مهم نیست.

وقتی پرسید. بگو ان شالله سال دیگه. 

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.

ارشد مبخای چکار خواهر الان با مدرک دکترا حقوق یک لیسانس بهت میدن و از همه ضایع تر اینکه یک ارایشگر داره چند برابر یک متخصص تحصیل کرده پول درمیاره دوست دختر برادرشوهرمن سیکله ولی از ارایشکاهش روزی 5 تومن درامد خالص داره 

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای وای خ خرد میشم😭😭😭 عح از خودم متنفرم 😭😭

مهم اينه كه تلاشت رو كردي با اين شرايطت😍 مطمئن باش سال بعد با امادگي خييلي بهتري قبول ميشي اااافرررين ب ارادت والا دختر مجردا هم حس درس خوندن ندارن ااافرررين بهت

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت
بذار نی نی دنیا بیاد وقت سر خاروندن نداری چه برسه درس خوندن حتی یه توالت راحت هم نمیتونی بری

نگران همینم

چطوری سال بعد ارشد بدم؟😭

خدا جونم من پول نمیخوام، آرامش میخوام، میدونم باعث و بانی ب هم خوردن آرامشم خودمم، میدونم تو خیلی خواستی جلومو بگیری و من هی اصرار کردم، ولی تو بزرگی، خدایی، ببخش و کمکم کن. یه صلوات برای آرامش داشتنم میفرستید؟
کنکور زندگیمم ی چیز تو مایه های ارشدم بود😂

😂خدایی ناراحت نشو برا ارشد من رفتم خوندم مدرکشو حتی نرفتم بگیرم...جزززز دهن پرکن چندتا فامیل هیچچچ چیزی برات نداره به کوچولوت فکر کن و لذت ببر پاشو ی چیز شیرین خوشمزه بخور بچه حال بیاد

جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین
رشتت چی بوده؟؟؟

ادبیات انگلیسی

خدا جونم من پول نمیخوام، آرامش میخوام، میدونم باعث و بانی ب هم خوردن آرامشم خودمم، میدونم تو خیلی خواستی جلومو بگیری و من هی اصرار کردم، ولی تو بزرگی، خدایی، ببخش و کمکم کن. یه صلوات برای آرامش داشتنم میفرستید؟
من ارشد دارم چه فایده که کار نیست، صرف وقت و هزینه هست. من دکترا هم قبول شدم نرفتم کار داشتن بهتره ...

میدونم

شوهرم دوس داش....

بگو به فنا رفتم و های های گریه کن اصلنم هیچی نگو الانم که قهری هی گریه گریه که بیاد دلداریت بده بعد بگو من مامان خوبی نیستم قبول نشدم دوباره گریه کن بگو زن خوبیم برا تو نیستم دوباره گریه بگو بچه خوبیم برا مامان بابام نبودم هی گریه گریه همرو بشمار خواهر وبرادر و عمه و خاله خودش دیگه ولت میکنه میگه عیبی نداره یه فکری واسه عقلت میکنه😉😂😂😂😂😆البته شوخی بوداااااعشقم

باردار نیستم 

تو نتایج رتبه ها این کارو کردم اخه تازه بدختی اینجاس ک گریمم نمیاد

خنده های هیستریکی بکن. :))

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
نگران همینم چطوری سال بعد ارشد بدم؟😭

نی نی من ده ماهشه کتاب دستم میبینه میاد ازم میگیره

با عرض معذرت سال بعدم نمیتونی بخونی

ماه های اولم که نی نی نمیذاره شبا بخوابی و روزا گیج میشی