2777
2789
عنوان

خانمای بچه دارکسی راهی بلده؟

102 بازدید | 14 پست

بچم نزدیکه ۲سالشه اصلا خوب نمیخوابه.دیوونم کرده.توی خواب یدفه میزنه زیر گریه باید بیدارشم شیرش بدم بخوابه میبینی باز ده دقیقه یرب بعد همینطور بیدار میشه یعنی تا صبح چندبار اینطوری میکنه.یا خوابه بعداظهرشم میخوابونمش میبینی بیست دقیقه نیم ساعت بعد با گریه جیغ میزنه همرو میترسونه توی خواب.یعنی اینطور بگم وقتی میخوام بخوابم با استرس میخوابم چون مطمئنم چنددقیقه بعد با گریه بیدارم میکنه.عادیه یعنی؟وقتی هم گریه میکنه حتما باید شیرمو بخوره باهیچی آروم نمیشه.چلم کرده.کسی آیه ای قرآنی راهکاری بلده بگه ؟

حتما براش پیش سید ی دعا بگیر 

چی بگم والا😐😐😐

اصلا طبیعی نیست

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام پسرمنم یکسال و ده ماهشه همینجوری بود. سرچ کردم تو همین‌ نینی سایت چندتا ایه قران پیدا کردم نوشتم‌گذاشتم زیر سرش  دیگه خوب شد.یه تاپیکی بود کلا درهمین‌مورد.البته پسرمن ۱۴ ماه شیرخورد شبا همش بیدارمیشد. احتمالا پسرتون از چیزی ترسیده

به نظر من کاملا طبیعیه حدود دو سالگی بچه ها شروع میکنن خواب دیدن و کابوس دیدن. تا باهاش کنار بیان و بفهمن خواب بوده یه کم طول میکشه. دیگه دو سالشم شده سعی کن از شیر بگیری خوابش طولانی تر و عمیق تر میشه.

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!
سلام پسرمنم یکسال و ده ماهشه همینجوری بود. سرچ کردم تو همین‌ نینی سایت چندتا ایه قران پیدا کردم نوشت ...

میشه بگید چه آیه ای نوشتید براش؟بخدا هیچ خوابه راحت ندارم از دستش.انقدم بد خوابه ده دفعه به زور باید شیرش بدم بذارم روی پامو ادامه بدم تا بخوابه.وقتی هم میخوابه هی بیدارم میکنه

سلام پسرمنم یکسال و ده ماهشه همینجوری بود. سرچ کردم تو همین‌ نینی سایت چندتا ایه قران پیدا کردم نوشت ...

عزیزم لطف میکنی بگی چه دعایی برای کوچولوت نوشتی منم انجام بدم شاید درست بشه.همش ام میگه ترسید.خیلی ترسو شده

ببین اگه دنبال یه دعایی چیزی میگردی که بذاری زیر بالشش و یهو از سرشب بخوابه تا صبح وجود نداره! بچه بزرگ کردن صبر و حوصله میخواد که با هر موضوعش سر و کله بزنی. خوابش درست بشه یه داستان دیگه داره...

میفهمم بیخوابی خسته ات کرده و واقعا هم آدمو عصبی میکنه اما این دوره زود میگذره و دلت برای همینشم تنگ میشه

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!

پسر من يهو بيدار ميشد گريه ميكرد! البته متوجه شدم بيدار نيست! فقط چشماش بازه

بردمش دكتر

دكتر گفت يك ساعت قبل از خواب به هيچ وجه غذا سنگين نخوره و دادان شام به ساعت ٧ و ٨ شب موكول بشه

قبل از خوابوندن حتما دستشويي ببرم

بهتره نيم ساعت قبلش ماست بخوره

و قبل خواب ماساژش بدم و لالايي بگم

شكر خدا مشكلش حل شد 

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻