2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسر من 7ساله انجام داده شدیدا جفتمون راضی هستیم رابطمونم خیلی لذت بخش تر از قبل شده چون بدون استرس ...

چندتا از دوستای خودمم همسرشون انجام دادن و راضی بودن ولی بعضیا از روی مطالب کتابا ی تو نت میگن بد و ضرر داره

همسر من 7ساله انجام داده شدیدا جفتمون راضی هستیم رابطمونم خیلی لذت بخش تر از قبل شده چون بدون استرس ...

چه خوبه اگه اینجوری باشه چون من بچه دومم ناخواسته باردار شدم و دیگه توان بچه دار شدن ندارم

البته سه تا شوهر خواهرام وپدرشوهرم وعموی شوهرمم انجام دادن هیچ کدوم مشکلی ندارن

چه خوب

چاقی دور شکم نیاوردن؟

من هر راهیو فکر میکنم مطمئن تر از وازکتومی نیست

چه خوبه اگه اینجوری باشه چون من بچه دومم ناخواسته باردار شدم و دیگه توان بچه دار شدن ندارم

واسه خودمنم همین مشکل پیش اومد البته 7سال پیش رایگان انجام میدادن الان فک کنم دنگ وفنگ داشته باشه 

چرا؟ یعنی تاثیرش اینقدر بد بود؟

من ک خبر ندارم چی شد فقط فهمیدم باز کرده کمر درد داشت البته بعد ۲۰سال باز کرده 

و چیز سنگین بلند کرده بود یه مشکلاتی پیش اومده یود براش 

منم فقط شنیدم وگرنه به من نگفتن قضیه چیه

واسه خودمنم همین مشکل پیش اومد البته 7سال پیش رایگان انجام میدادن الان فک کنم دنگ وفنگ داشته باشه&nb ...

الانم هست فقط هزینه ش بالا س چون غیرقانونی

حدود دو تومن