2777
2789
عنوان

جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1188 بازدید | 58 پست
عزیزم ناراحتیت رو درک میکنم. ولی اصصصصصلا و خواهشا به رو خودت نیار. انگار نه انگار که برات مهمه. یا ...

افرین فرگل خیلی با شعوری

همسرم  پسرام    بهانه ای برای نفس کشیدنم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واااا خواهرشوهراش دعوت کرده بعد این بنده خدا اضافی بود 

چرا اصافه 

دوست نداشته دعوتش کنه 

قرار نیست استارتر دوسش داره دعوتش میکنه اونم دوسش داشته باشه دعوتش کنه 

استارتر خودشو درست کنه 

هههههههه اخعی از صبح نخندیده بودم  اره برو داد بزن بگو دعوتم نکردی اگر دعوتت کردم کوفتت بشه او ...

ولی من از ظهر که ثبت نام کردم کلی خندیدم . فکر کنم چند ماهی بود نخندیده بودم

مانند هیزم های شومینه میسوزم و پایان ندارم ......
چرا اصافه  دوست نداشته دعوتش کنه  قرار نیست استارتر دوسش داره دعوتش میکنه اونم دوسش داشت ...

به نظر من چون به خواهرشوهراش احترام گذاشته برادر شوهرشم باید احترام می کرد چه فرقی مگه بین خواهر و برادر اصلا قبول ندارم

ولی من از ظهر که ثبت نام کردم کلی خندیدم . فکر کنم چند ماهی بود نخندیده بودم

ههههههه خوش اومدی کلا اینجا سایتش اخر خندست با این مشکلاتشون 

استارتررررر با شوهر جون دعوا نگیری سر این جاریها 

شب بیای تاپیک دعوا بزنی 

بیخیال جاری ادمه مگه اخه

ههههههه خوش اومدی کلا اینجا سایتش اخر خندست با این مشکلاتشون  استارتررررر با شوهر ...

باید دعوتش می کرد

ولی حالا که نکرده فدای سرش 

کلاا خودت مهنی استارتر خانوم خودت باش به روی خودت نیاااار و بگو. دفعه بعد تا من باشم دعوتش کنم جایی تو دلت بگو😂😂😂

هنوز خواهر شوهرم به شوهرم میگفت بیا مارو ببر تالار.زبونم بسته شد نتونستم چیزی بگم واقعا اگه خواهر شو ...

وا چرا نرن اخه خونه زندگی اونا جداست از شما 

شوهرت نبرتشون تالار 

ادرس تالار با ادرس جاریتو بده من برم دم تالار با ماشین بزنم بهش حال کنیم

خب هزينه اش بالا ميشه من خواهرم بخواد ازدواج كنه جاريم و دعوت ميكنم ولي بچه خواهرم نه ديگه نسبت دوره پولشم داره داماد ميده من چكاره ام دعوت كنم ( البته خواهر من بخاطر نسبت فاميلي كه با خانواده شوهر من دارن چون فاميلي ازدواج كرديم دعوت ميكنيم ولي اگر غريبه بوديم ربطي نداشت )

مثلا خواهرشوهر من براي بچه اش تولد گرفت خب هزينه بر ميشد بخواد خانواده جاريمم دعوت كنه فقط جاريم دعوت بود مسخره اس كه جاريم بياد به خواهرشوهرم بگه چرا خانواده من دعوت نبودن  

ولي مادر وًخواهراي من دعوت بودن عروسم ميداشتيم دعوت ميبود چون فاميليم نه بخاطر اينكه  خانواده عروسشون بودن بخاطر اين دعوت كرده كه فاميل خود خواهرشوهرم بودن 

الان هزينه ها زياده بنظرم درست نيست توقع دعوت داشتن شما هم استباه كردين خالتونو مجبور كردين دعوت زوري انجام بدن گناه دارن مگه هزينه دعوت و شما ميدين كه مهمون دعوت ميكنين

کارش زشت بوده چون خواهرشوهر و مادرشوهر رو گفته ولی تو رو نگفته بیشعوریش رو میرسونه ولی تو هم یاد بگیر دیگه بیش از حد واسه کسی مایه نزاری 

سهم من از اون همه امید و انتظار فقط یک لنگه جوراب گل گلی شد💔👼😢

دلیلی نداشته شمارو دعوت کنه و شما ناراحت باشین 

ولی خیلی بی فرهنگه که خواهرشوهراتو گفته و شمارو نگفته چه فرقی بین خواهر برادر هست مگه 

کار‌شماهم اشتباه بوده که خالتو مجبور کردی ،خپاهر من رفته تالار بگیره گفته به ازای هرنر ۵۵ هزارتومن چرا خرج رو دست خالت گذاشتی که حالا پشیمون باشی

به شیوه خودت زندگی کن ، اینجا حتی پشت سر خدا هم حرف میزنن😘😘