mehrjoon مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 322 عنوان تنبلی تخمدان 254 بازدید | 36 پست کسی بوده تنبلی تخمدان داشته و الان باردار باشه چجور ؟ممنون 1397/06/12 | 16:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ونوسی۹۵۱۷ عضویت: 1397/05/15 تعداد پست: 808 اره عزیزم.من همیشه پریودام نامنطم بوده و تنبلی تخمدان داشتم.ده روز اقدام کردم به بارداری و شدم
spring68 عضویت: 1396/12/18 تعداد پست: 8353 اره عزیزم.من همیشه پریودام نامنطم بوده و تنبلی تخمدان داشتم.ده روز اقدام کردم به بارداری و شدم نامنظم یعنی با چقدر تاخیر پریود میشدید.؟
niloooogoli عضویت: 1396/09/16 تعداد پست: 5370 دارم اما هنوز حامله نشدم.هر ماه منظم پریود میشم.سه تا از دوستام چهار پنج ماه یکبار پریود میشدن حتی گاهی شش ماه باردار شدن اما نمیدونم من چرا نمیشم 😟 تیکر بوقت تولد سه سالگی عزیز دردونه ام و به امید خدا تولد نی نی😍
سارا۱۳۶۹ عضویت: 1396/09/26 تعداد پست: 19601 دارم اما هنوز حامله نشدم.هر ماه منظم پریود میشم.سه تا از دوستام چهار پنج ماه یکبار پریود میشدن حتی گ ... منم اینطورمشوهرم رفت ازمایش داد دیدم ازمایشش داغونه 😣همسرت ازمایش داده؟ خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
مبینا_بانو عضویت: 1396/02/09 تعداد پست: 2199 دوستان یه سوالمن اینماه بدون دارو روز پنجم پریودم سونو دادم و یه فولیکول داشتم تخمدان چپم ماه پیش هم بدون دارو یه دونه راستم داشتم ماه پییشش با کلومیفن و امپول سه تا بالغ راستم داشتم میخام بدونم من تنبلی دارم که باردار نشدم هنو؟ ماه نهم اقدامم😏 تنها کسی که نگاهش کردم |تو| بودی من بقیه رو فقط میبینم . . 🌙♥️
ترمه_24 عضویت: 1396/11/02 تعداد پست: 90247 دارم اما هنوز حامله نشدم.هر ماه منظم پریود میشم.سه تا از دوستام چهار پنج ماه یکبار پریود میشدن حتی گ ... گرده نخل خرما رو امتحان کن خودشناسی DNA plus
niloooogoli عضویت: 1396/09/16 تعداد پست: 5370 منم اینطورم شوهرم رفت ازمایش داد دیدم ازمایشش داغونه 😣 همسرت ازمایش داده؟ آره پارسال واریکوسل عمل کرد اما الان وضعیتش بهتر شده چند روز پیش رفتم دکتر گفت پلی کیستک شدی. تیکر بوقت تولد سه سالگی عزیز دردونه ام و به امید خدا تولد نی نی😍
mehrjoon مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 322 من پنجم پریودیم بود سنو دادم و دکتر جواب رو دید گفت تنبلی تخمدان داری فولیکولم ۷بود اندومتر ۳ قرص متفورمین هم میخورم روز ۲۱دوره ام بود ک شوهرم از سر کار اومد چرا من باردار نمیشم از نگاه بقیه خسته.مشکل من این ک شوهرم در ماه فقط ۷روز خونه هست
niloooogoli عضویت: 1396/09/16 تعداد پست: 5370 دوستان یه سوال من اینماه بدون دارو روز پنجم پریودم سونو دادم و یه فولیکول داشتم تخمدان چپم م ... سایز فولیکولهات؟ تیکر بوقت تولد سه سالگی عزیز دردونه ام و به امید خدا تولد نی نی😍
niloooogoli عضویت: 1396/09/16 تعداد پست: 5370 گرده نخل خرما رو امتحان کن برای خودم یا شوهر؟شوهرم میخوره.بخدا خسته شدم مث پیرزنا یه پلاستیک پر قرص دارم تیکر بوقت تولد سه سالگی عزیز دردونه ام و به امید خدا تولد نی نی😍