2777
2789
عنوان

چیکارکنم

159 بازدید | 13 پست

خانما من خیلییییی ترشح دارم دیگه خسته شدم هی تند تند باید لباس زیرمو عوض کنم اخه چرا اینطوریم؟دلیل این همه ترشح چیه؟؟؟؟

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

شاید عفونت داری .

با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه  اینجا ماند 😞

وای منم همینجورم بخصوص بعد پریودام. حتما باید پد بذاذم رسما خل شدم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه کدر نیست و بو نداره عفونت نیست دکتر کنترل میکنه برات

بعضی وقتا پنیری بعضی وقتا شفاف بو نداره

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
خوب ترتیب نزدیکی هاتون چطوره...؟

تازه ازدواج کردم فک نکنم ربطی داشته باشه قبل از ازدواجمم اینطوری بودم

اگه میتونی همیشه دامن بپوش و زیرش اصلا شورت نپوش یه مدت ببین خوب میشی. مامانم میگه ما اونموقع دخترا دامن بزرگ تنمون میکردن هیچ وقت عفونت نمی گرفتیم.

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
تازه ازدواج کردم فک نکنم ربطی داشته باشه قبل از ازدواجمم اینطوری بودم

اگه قبل از ازدواج هم همون طوری بودی پس الان نباید باشی چون نزدیکی باعث افزایش هورمون پروژسترون میشه که اونم جلوی ترشحات اضافی زنانگی رو میگیره....احتمالا رابطه کم دارین....