2777
2789
عنوان

رازهای مگو...! 😀

442 بازدید | 28 پست

کسایی که ازدواج کردن همسراتون بهتون گفتن که قبل شما کجاها خواستگاری رفته بودن؟ دوست دارید بدونید؟ با اون شخص ارتباط نزدیک دارید؟

تو خانواده کسی بوده که همسرتونو میخواسته ولی نشده که ازدواج کنن؟

من خودم همسرم قبل من چند جا خواستگاری رفته بوده همرم برام با جزئیات برام تعریف کرده😀 ولی من ناراحت نشدم چون بهم اعتماد کرد وگفت و همیشه هم بهم میگه که فقط وقتی منو دیده اون حس معروف ارامش و قیلی ویلی رفتن دل سراغش اومده. و قبل اینکه ماجرای ما پیش بیاد چقد خسته شده بوده و کلی به خدا التماس کرده بوده یه اتفاق خوب براش پیش بیاد که بعدش ماجرای خودمون پیش اومد.

تو فامیلاشونم دو تا دختر عمو داره که میخواستنش ولی همسرم نمیخواستشون. یکیشون خیلی پرروئه و من خدارو شکر ازشون دوریم ولی سالی یه بار مجبوری میبینمشون. یه بارم عموش از حرصش یه چک زد شوخی شوخی در گوش همسرم. و اصلا مارو میبینه حالش بد میشه. من همش دعا میکنم شوهر کنن. که متاسفانه یکیشون هم ازدواج کرد ولی بهم خورد.

یکی دیگه هم بود دختر دایی مامانش که اونا راضی بودن و حتی مادرشوهرم. ولی همسرم نمیخواستش. که اونم یه بار تو عروسی دیدیم کلی خودشو لوس کرد برای مادر شوهرم. و مادر شوهرم هم خیلی ذوق میکرد براش و به منم کلی تعریفشو میکرد و میگفت اینو میخواستیم برای .... بگیریم.😒😔 البته مادرشوهر ادم بدی نیست ولی خیلی سادس.

شما هم بگید چه تجربه هایی دارین؟ 

تنها چیزی که تو زندگی بدون تلاش به دست میاری,  شکسته...!

خواستگاری نرفته قبل من دوس دخترم نداشته 

داییش اصرار زیاد داشت که همسرم با دخترش ازدواج کنه که همسرم ازدواج فامیلی رو دوست نداشته و اخرشم راضی نشده

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من یه مورد رو میدونم اونم بهترین دوستمه. اونم قبل از نامزدیم دوستم خودش بهم گفت.

دوستم خیلی خوش قلبه اگر میدونست همسرم بعدش میاد خواستگاری من عمرا نمیگفت

کانال خزعبلات نویسی هامه دوست داشتین بفرمایین @wayafzood

شوهرت زیرپوستی گفته ک دخترکش بوده جدی نگیر مردارو جو میگیره از این چیزا میگن😁😁😁

من و همسرمم همه چیزو راجع ب هم میدونیم😊

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱
خواستگاری نرفته قبل من دوس دخترم نداشته  داییش اصرار زیاد داشت که همسرم با دخترش ازدواج کنه که ...

اره همسر منم ازدواج فامیلی رو قبول نداشته

نمیخوام بزنم تو ذوقت اما همسرت فقط اونایی رو بهت گفته که از طرف خودش کنسل شده، اگه خواستگاری زیاد رفته مطمئن باش خیلی ها هم بودن که همسرت میخواسته اونا ندادن  

اما بنظرم اینا اصلا مهم نیست بهتره زیاد گذشته همدیگه رو هم نزنیم در حد کلیات دونستنش خوبه اما جزئیات رو بهتره بیان نکنیم  

بعدم مهم الان که شما و همسرتون خوشبختین اینکه قبل از شما کی تو زندگی اون بوده یا قبل از ایشون کی تو زندگی شما بوده چندان اهمیتی نداره چون قطعا اگه مناسب و خوب بودن الان شما زن و شوهر نبودین

الهی زندگیتون پایدار باشه و عشقتون ابدی

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
شوهرت زیرپوستی گفته ک دخترکش بوده جدی نگیر مردارو جو میگیره از این چیزا میگن😁😁😁 من و همسرمم همه ...

نه راست میگه.  دروغ نمیگه. حتی پدر مادرش جلوم گفتن فکر میکردن نمیدونم. نه بابا این چیزا برای پسرا هست چه جذاب باشن چه نه. من هودم برای داداشم 10 جا رفتیم خواستگاری . دوسه نفرم میخواستنش. ولی دوست نداره به زنش بگه. به ما هم سفارش میکنه یه وقت چیزی نگیم. بهش گفته من فقط اومدم خواستگاری تو😄

منو شوهرم تو بچگى باهم اشنا شديم😄و جز من جايي خاستگارى نرفته

يعنى من ١٩اون ٢٠

و متاسفانه بهم راجع ب دوست دخترش گفته بود و عكسشم برام فرستاده بود و هنوزم دارمش

و خيلي تعريف ميكرد ازش ك قد بلنده و اهل ارايش و قليون و ايناس

مثلا من هم قدم كوتاهه ب نسبته اون هم خيلي خيلي كم ارايش ميكنم و اصن قليون نميكشم😄😄

ولى خب بيچاره ميگه منظورى نداشتم فقط خاستم بدونى اون جطورى بوده همين و همشونم مربوط ب ماه اول دوستيمون بوده الان بعد از ٧/٨سال هيچ وقت بحثش بيش نمياد بينمون

زغوغاىِ جهان فارغ!!!🙃
من یه مورد رو میدونم اونم بهترین دوستمه. اونم قبل از نامزدیم دوستم خودش بهم گفت. دوستم خیلی خوش قلب ...

چی شد که با کسی که از دوستت خواستگاری کرده ازدواج کردی؟

دوستت جواب رد داد؟

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

من نذاشتم به خواستگاری رفتنش برسه خودم تو  هوا زدمش  مطمئم نرفته خواستگاری چون اهل ازدواج نبود میدونم قبل منم دوست دختر داشته و صد درصد رابطه  اما برام مهم نیست مجردیش به خودش ربط داشته بعد ازدواج تعهدش به من ربط داره 

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره