کسایی که ازدواج کردن همسراتون بهتون گفتن که قبل شما کجاها خواستگاری رفته بودن؟ دوست دارید بدونید؟ با اون شخص ارتباط نزدیک دارید؟
تو خانواده کسی بوده که همسرتونو میخواسته ولی نشده که ازدواج کنن؟
من خودم همسرم قبل من چند جا خواستگاری رفته بوده همرم برام با جزئیات برام تعریف کرده😀 ولی من ناراحت نشدم چون بهم اعتماد کرد وگفت و همیشه هم بهم میگه که فقط وقتی منو دیده اون حس معروف ارامش و قیلی ویلی رفتن دل سراغش اومده. و قبل اینکه ماجرای ما پیش بیاد چقد خسته شده بوده و کلی به خدا التماس کرده بوده یه اتفاق خوب براش پیش بیاد که بعدش ماجرای خودمون پیش اومد.
تو فامیلاشونم دو تا دختر عمو داره که میخواستنش ولی همسرم نمیخواستشون. یکیشون خیلی پرروئه و من خدارو شکر ازشون دوریم ولی سالی یه بار مجبوری میبینمشون. یه بارم عموش از حرصش یه چک زد شوخی شوخی در گوش همسرم. و اصلا مارو میبینه حالش بد میشه. من همش دعا میکنم شوهر کنن. که متاسفانه یکیشون هم ازدواج کرد ولی بهم خورد.
یکی دیگه هم بود دختر دایی مامانش که اونا راضی بودن و حتی مادرشوهرم. ولی همسرم نمیخواستش. که اونم یه بار تو عروسی دیدیم کلی خودشو لوس کرد برای مادر شوهرم. و مادر شوهرم هم خیلی ذوق میکرد براش و به منم کلی تعریفشو میکرد و میگفت اینو میخواستیم برای .... بگیریم.😒😔 البته مادرشوهر ادم بدی نیست ولی خیلی سادس.
شما هم بگید چه تجربه هایی دارین؟