2777
2789
عنوان

همه جاری ها بدن؟؟🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 939 بازدید | 89 پست

بستگی داره خب واسه من هم خواهرشوهرهم جاری بلانسبت همه گوهن

آهای خواهرشوهر... من ازت متنفرنیستم ولی اگه تواتیش بگیری وقرارباشه بمیری ومن اب تودستم باشه ترجیح میدم باپسرم اب بازی کنیم....همین 😏😏😏
بدمیشین باهم ...ازسرمقایسه کردنهای بیخود مادرشوهر

عزیزم به خدا انقدر ماهه مادرشوهرم دنیا رو به پاش هم بریزه کاسم مهم نیس

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر خودتم فامیل میشی با همسرت یانه ؟؟؟؟؟ 

اگه فامیل نمیشی هم زیاد فرقی نمیکنه چون تا اون جایی که من میدونم خانواده همسر با اون عروسی که فامیل نیست بهتره اخلاقو و رفتارشون 😐😐

فقط بهت بگم زیاد با جاری صمیمی نشو ، گرم نگیر ، از خودتو و خانوادتو و زندگیتم چیزی بهش نگو اینا قواعد جاری داریه 😉😉😂😂😂

ی سری چیزا هستن که هر چی قدیمی تر بشن با ارزش تر میشن 💕 مثل دوستی 💓 مثل عشق خانوم جون و اقا جون 👑 ، یااااااا 

ولی بالاخره یه حسادت حتی خیلی کم به هم دارن درددل و مشکلتو اصلا باهاش درمیون نزار

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚
بعضیاشون خوبن بعضیا نه ولی هیچوقت با خوبشم اعتمادتو کامل نکن راز دلتو نگو

راز که نه ولی یکی دو مورد بدیای مادرشوهرمونو به هم متقابلا گفتیم

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
من جاریم مار مار 

😂😂😂😂😂😂 برای ما فعلا تشریف نیاورده 😏😏 خدا کنه هیچ وقتم پیداش نشه 

ی سری چیزا هستن که هر چی قدیمی تر بشن با ارزش تر میشن 💕 مثل دوستی 💓 مثل عشق خانوم جون و اقا جون 👑 ، یااااااا 
جاری اگه فامیل باشه هنوز بدتره . مخصوصا خواهرزاده مادرشوهر 

اخه با اون بدبخت هم خوب نیستن که

😂😂😂😂😂😂 برای ما فعلا تشریف نیاورده 😏😏 خدا کنه هیچ وقتم پیداش نشه 

ببین اصلا عجیب الخلقه همش حسادت من محلش نمیدم بیش تر میسوزه 😂😂

خدا جونم عاشقتمممم💗💗💗بهترین هارو بهم دادی 🤩🤩🤩ممنونم برای همه چیزهایی که لایقشون حتی نبودم اما بهم دادی 💜
استارتر خودتم فامیل میشی با همسرت یانه ؟؟؟؟؟  اگه فامیل نمیشی هم زیاد فرقی نمیکنه چون تا اون ج ...

من فامیل نیستم . ولی جاریم دختر عمو شوهرمه . اصلا باهاش خوب نیستن 

خدایا شکرت
اخه با اون بدبخت هم خوب نیستن که

من خودم فامیلم ولی عین سگ پاچمو میگیرن 😓😓😓

استارتر خودتم فامیل میشی با همسرت یانه ؟؟؟؟؟  اگه فامیل نمیشی هم زیاد فرقی نمیکنه چون تا اون ج ...

نه عزیزم من غریبه ام کلا رازدارم ولی از بدیای مادرشوهرم گفتم اونم گفت البنه

راز که نه ولی یکی دو مورد بدیای مادرشوهرمونو به هم متقابلا گفتیم

خیلی اشتباه کردی اصلااا جلوی جاری حرف خانواده شوهرتو نزن 

خواهرانه بهت میگم جلوی جاری خوددار باش و نقطه ضعف دستش نده 

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚
من خودم فامیلم ولی عین سگ پاچمو میگیرن 😓😓😓

به خدا فکر میکردم با اون خوب میشن دلم واسش میسوزه چون تو شهر ما غریب