2777
2789

برق ناخن بزن روش🤔🤔البته نظر منه ها  

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ی کیف مجلسی داشتم دستش طلایی بودو کدر شده بود..برق لاک زدم ک بیشتر کدر نشه..خوب بودش

خدایا امسال حتما خونه دارمیشم..خونه ای طبقه وسط با دوتا اتاق خوابو.....خداجونم دوستت دارم🏢🏤🏤🏤🏤
من ی کیف مجلسی داشتم دستش طلایی بودو کدر شده بود..برق لاک زدم ک بیشتر کدر نشه..خوب بودش

ممنونم. پس همین کارو میکنم.

آخه این تلفنمو دوست دارم.

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.
امتحان میکنم. حس میکنم داره تیره میشه

اره چون دیگ پاک نمیشه حداقل رنگش ثابت میشه البته خیلی باید ظریف کار کنی  

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

اول یه گوشش برق ناخن رو امتحان کن چون ممکنه رنگش رو ببره، اگه دیدی خوبه همه جاش بزن

من یه بار روی یند ساعتم زدم رنگ خود ساعته رو برد

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)