2777
2789
عنوان

گوشت کوب برقی

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 19 پست

خواهرم غذا ساز داره. کلا دو سه بار بیشتر ازش استفاده نکرد

چون برای دو سه نفر اصلا صرف نمیکنه اونهمه بند و بساط رو استفاده کنی و بشوری

ولی گوشت کوب برقی من دارم ازونا که تیغه خرد کن هم داره .. بسیار کاربردی و سریع الوصول هست. 

رنده کردن سیب زمینی و پیاز و سویا و سبزیجات رو خیلی راحت و ساده انجام میده

گوشت کوبش هم برای له کردن گوشت و لوبیا و سیب زمینی پخته و ... کاربردیه

همزنش هم برای ماست یا  تخم مرغ  و ... که بخوای سریع هم بزنی خوبه

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوست عزیز روز بخیر، به نظر من گوشت کوب برقی برای خانمها دست راست محسوب میشه و باید داخل آشپزخونه همه باشه اگر چندکاره بگیرید خردکن و همزن هم داره، من به شخصه برای همزدن غذای بچه هم استفاده میکنم چون واقعا خیلی خوب غذارو نرم و مخلوط میکنه.

حتی برای درست کردن شیرموز دیگه آبمیوه گیری رو استفاده نمیکنم موز رو تکه تکه میکنم شیر رو داخل لیوان میریزم یا هر چیز دیگه ای که بخوام بهش اصافه میکنم سریعم آماده میشه هرچی بیشتر بخوایید غذا پوره بشه بیشتر استفاده کنید خلاصه که به جای چندتا لوازم برقی کار میکنه سبک و دم دست ترهم هست من یه سایت معرفی میکنم بهتون میتونید ازشون مشاوره هم بگیرید و با خیال راحت خرید داشته باشید.

https://hominall.com/