2777
2789
عنوان

مدیکور نواری

158 بازدید | 15 پست

سلام چن درصد امکان خطا داره فورا خط انداخت. ناشتا هم نبودم ی ساعت پیش زدم. دوسه روز مونده ب موعدم

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
فک نکنم  کم پیش میاد پیشاپیش مبارکه

وای خدا از زبونت بشنوه عزیزم. هرکار میکنم عکس اپلود نمیشه

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میشه به این بی بی چکها اعتماد کرد بالاخره؟!

ن عزیزم. مدیکور نواری مثبت کاذب زیاد داره

مدیکور همش خطاس چه مثبت کاذبش چه منفیه کاذبش.من 4.5ماه سوهان روحم بود باردارنبودم ولی همیشه هاله میفتاد بعدش پریود میشدم.تازه تو چندروز قبل موعدم زدی اونم صبح نبوده صب کن روز موعد با یه مارک دیگه بزن

دلم میخواهد یک دختر داشته باشم💖دختری با موهای بلند مشکی و چشمهای درشت خندان؛اسمش رابگذارم "گیسو" هروقت دلم آشوب بود بنشانمش روی زانوانم وگیسهایش راببافم تا قلبم آرام گیرد.حالا که فکرش را میکنم دلم میخواهد"باران"هم داشته باشم.دختری لاغر و قدبلند که با صدای مخملی برایم شعربخواند.یک دختر تپل و مهربان با گونه های سرخ و گرد هم میخواهم.اسمش رابگذارم"راحیل"و موهایش راباشامپوی سیب بشویم تا حسودی موهای طلایی خواهرش"گندم" رانکند.آدم برای دختری با موهای طلایی جز گندم چه اسمی میتواند بگذارد؟!معلوم است؛"خورشید" اصلا خورشید باید اولین دخترم باشد وهرصبح که چشمهایش راباز میکند ببیند خواهرش"شبنم" زودتر از او سماور راروشن کرده "شادی"رابیدار کرده و به"نسترن"رسیده.دلم میخواهد درحیاط خانه ام"ترانه"بخواند و "بهار"برقصد..."نگار"م خودش را لوس کند ومن به هیچکدام نگویم روز تولد خواهرشان "الهه"مجذوب چشمهایش شده م.دلم چقدر دختر میخواهد...روزهایم بی "سحر" شبهایم بی"مهتاب"آسمانم بی"ستاره"وزندگی بدون"افسانه"ممکن نیست.تازه یک"ساقی"هم میخواهم تاسرم راگرم کندو"همدم"تا درد دلهایم رابرایش بگویم."رویا"میخواهم تا انگیزه زندگیم باشد و "آرزو" که دلیل نفس کشیدنم...دلم میخواهد یک دختر داشته باشم.دختری که خودم راتوی چشمهایش و آرزوهایم را روی پیشانیش ببینم.هیچ اسمی توصیفش نکند.همه چیزباشد و هیچ نباشد.از هرقیدی آزادباشد ودرهیچ ظرفی جانشود.رهای رها باشد.آری؛انگار دلم میخواهد دخترم"رها" باشد💖💖💖
مدیکور همش خطاس چه مثبت کاذبش چه منفیه کاذبش.من 4.5ماه سوهان روحم بود باردارنبودم ولی همیشه هاله میف ...

من که چندبار مدیکور نواری زدم و بعدش آزمایش دادم درست دراومده اما انگار حساسیتش نسبت به تستای دیگه بالاست. این بار هنوز آز ندادم بخاطر حرفهای بچه های این سایت تو شک افتادم که مثبتش کاذب باشه

من که چندبار مدیکور نواری زدم و بعدش آزمایش دادم درست دراومده اما انگار حساسیتش نسبت به تستای دیگه ب ...

اره باردار نبودم. خب ی مارک دیگه هم استفاده کن. نواری کاذب داره. 

من که چندبار مدیکور نواری زدم و بعدش آزمایش دادم درست دراومده اما انگار حساسیتش نسبت به تستای دیگه ب ...

منم قبلا از این تست استفاده میکردم ولی برای بارداری دومم حدود5ماه اقدام داشتم اما نشد این تست منو سرگردون کرد بیشتر.باردارنبودم هاله میفتاد باردارشدم بازم هاله.اتفاقا دقت و حساسیتش کمه بنظر من.بنظرمن10روز از پریود بگذره و باردارباشی نشون میده من روز موعد زدم باردار بودم دقیق نشون نداد همون روز رفتم وندفو خریدم باور کن سریع دوتا خطش پررنگ شد خیلی حساسیتش بالا بود.تازه خط دوم که مثبت بودنو نشون میده اول افتاد بعد خط اولیش.

دلم میخواهد یک دختر داشته باشم💖دختری با موهای بلند مشکی و چشمهای درشت خندان؛اسمش رابگذارم "گیسو" هروقت دلم آشوب بود بنشانمش روی زانوانم وگیسهایش راببافم تا قلبم آرام گیرد.حالا که فکرش را میکنم دلم میخواهد"باران"هم داشته باشم.دختری لاغر و قدبلند که با صدای مخملی برایم شعربخواند.یک دختر تپل و مهربان با گونه های سرخ و گرد هم میخواهم.اسمش رابگذارم"راحیل"و موهایش راباشامپوی سیب بشویم تا حسودی موهای طلایی خواهرش"گندم" رانکند.آدم برای دختری با موهای طلایی جز گندم چه اسمی میتواند بگذارد؟!معلوم است؛"خورشید" اصلا خورشید باید اولین دخترم باشد وهرصبح که چشمهایش راباز میکند ببیند خواهرش"شبنم" زودتر از او سماور راروشن کرده "شادی"رابیدار کرده و به"نسترن"رسیده.دلم میخواهد درحیاط خانه ام"ترانه"بخواند و "بهار"برقصد..."نگار"م خودش را لوس کند ومن به هیچکدام نگویم روز تولد خواهرشان "الهه"مجذوب چشمهایش شده م.دلم چقدر دختر میخواهد...روزهایم بی "سحر" شبهایم بی"مهتاب"آسمانم بی"ستاره"وزندگی بدون"افسانه"ممکن نیست.تازه یک"ساقی"هم میخواهم تاسرم راگرم کندو"همدم"تا درد دلهایم رابرایش بگویم."رویا"میخواهم تا انگیزه زندگیم باشد و "آرزو" که دلیل نفس کشیدنم...دلم میخواهد یک دختر داشته باشم.دختری که خودم راتوی چشمهایش و آرزوهایم را روی پیشانیش ببینم.هیچ اسمی توصیفش نکند.همه چیزباشد و هیچ نباشد.از هرقیدی آزادباشد ودرهیچ ظرفی جانشود.رهای رها باشد.آری؛انگار دلم میخواهد دخترم"رها" باشد💖💖💖
منم قبلا از این تست استفاده میکردم ولی برای بارداری دومم حدود5ماه اقدام داشتم اما نشد این تست منو سر ...

برای منم مدیکور دقیق نشون داده تاحالا. همینطور که خودت میگی اول خط مثبت شدنش نشون میده بعد خط کنترل تو چند ثانیه هم رنگی میشه. اسم این مارکی که میگیو مینویسی به انگلیسی؟ 

برای منم مدیکور دقیق نشون داده تاحالا. همینطور که خودت میگی اول خط مثبت شدنش نشون میده بعد خط کنترل ...

فک کنم.vandfoبود.که البته از این مارک فقط یکیشو استفاده کردم که دقیق نشون داد ولی مدیکور دیوونم کرد هنوزم ازش دارم اینقد خریده بودم هیچوقتم نتیجش درس نبود😁😁

فک کنم.vandfoبود.که البته از این مارک فقط یکیشو استفاده کردم که دقیق نشون داد ولی مدیکور دیوونم کرد ...

ممنون عزیزم. مدیکور نواری فقط ارزونه البته همه میگن خطا داره من خطا ندیدم. اینبار وندفو میگیرم ببینم چطوره