بچه ها لطفا حرف سیاسی در مورد مسئولین محترم! نزنید. از اینهمه بحث و تحلیل سیاسی به کجا رسیدیم؟ کدومشون براشون مهم بوده نظر مردم چیه ؟ پس بی خیال اون بی مسئولیت ها.
فقط یگید به نظرتون آینده به همین تاریکیه که همه میگن ؟ میخوام بدونم تحلیل های اقتصادی خودتون واطرافیانتون جیه ؟
عزیزم تا وقتی مردم قدرت خرید و نقدینگی دارن و هی طلا میخرن ملک میخرن قیمتا چطور بیاد پایین؟کاری از د ...
چهار ماه پیش که یدفعه ای طلا دو برابر شد مردم داشتن زندگی عادی خودشونو میکردن هیشکیم هجوم نبرده بود واسه خرید فقط اکز نیاز داشت خرید میکرد ورا یدفعه ای دو برابر شد..حالا همینو تعمیم بده به ماشین و پوشک و شیر خشک..یدفعه ای بدون دخالت مردم کشید بالا قیمتش ...این حرف که چون مردم تقاضاشون زیاده قیمت میره بالا دروغی هست که میگن و سنگینی رو از دوش خودشون برمیدارن...نمیتونیم که خودمونو گول بزنیم که وضعیتی هست ک داریم میبینیم
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
چهار ماه پیش که یدفعه ای طلا دو برابر شد مردم داشتن زندگی عادی خودشونو میکردن هیشکیم هجوم نبرده بود ...
خب همونم تا ترامپ از برجام خارج شد ذهنیت گرونی و بدتر شدن اوضاع اومد تو ذهن مردم و دلال ها اقتصادکشورو دست گرفتن بعدشم تقاضای مردم و اقتصاد عین کش شلوار از دست دولت رها شد حالا هم دولت کاری نمیتونه بکنه همه سیاست هاشو گذاشته بعد از پایین اومدن نقدینگی مردم اونم نه اون ارزونی که قبل عید بود!!
در پی آن نگاه های بلند، حسرتی ماند و آه ه ه های بلند
عزیزم کسی که مسلمون باشه نیاز به اثبات نداره شماهم عقایدت رو برا خودت نگه دار.روسیاهیت بمونه برا رو ...
این آقا که هی میگید کیه ؟ مگه همین حکومت این آقا رو به شما معرفی نکرده؟ مگه اینا نائب و نماینده ی آقاتون نیستن؟ اونم اگر بخاد وجود داشته باشه که نداره یکیه مثل اینا!
این داستانهای آقا و منجی و این خرعبلات برای اینه که کسی از جاش بلند نشه و کاری نکنه و تا الانم خداوک ...
کسی تا الان نگفته مردم کاری نکنن و بشینن دست روی دست بزارن برای انتظار بلکه توصیه به خوبی و کار و کمک به همدیگه شده اما از اونجایی که امثال شماها پیدا میشن و به دین اشکال وارد میکنن و از راه درست منحرف میشن
آقا امام زمان که امام ما هستن به اذن خدا حاضر میشن و دنیا گلستان میشه و افراد بی ایمان و بدذات روهم هدایت میکنن .
من با شما صحبتی ندارم خودتون منو ریپلای کردین و دیگه جواب خاموش فکرایی مثل شمارو نمیدم
عزیزم کسی که مسلمون باشه نیاز به اثبات نداره شماهم عقایدت رو برا خودت نگه دار.روسیاهیت بمونه برا رو ...
بنظرت بقیه کشورها چیکارمی کنن اونام روسیاهن... پس کل دنیا به غیر از ۱۰درصدایران که روسیاهن... شماروسفیدها زندگی کنید ببینیم چه تحولی ایجادمی شه باخودتون صادق باشید بنظرت کی ظهورمی کنه؟؟!!
خدایا به شوهرم پول زیاد بده به من ده برابر شوهرم 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂اخه دلیل داره💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰بگین الهی........ امین لطفا. صلوات