2789
عنوان

نگرانم

80 بازدید | 14 پست

بچه ها من این روزها شوهرم سرکار یه درگیری پیدا کرده و کار کشیده به شکایت البته زخمی نشدن یه یقه گیری و مشت اینا از سه شنبه تو خونه هم همش راجب اون حف میزنه یا تو خودش هست اصلا چند روز هست بهم توجه نمیکنه ذهنش فقط درگیر اون ماجرا هست و چون دیر میاد واس کارهای کلانتری و اینا منم نگرانم میگم نکنه اینطوری بی توجه شه چیکار کنم

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واه خب طبیعیه. مگه آدم با این جیزا به زندگیش بی توجه میشه؟

آخه من تازه عروسیم میترسم از اینکه بی توجه شه و اینا 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
عزیزم درکش کن شرایط بدی داره. اگه تو این شرایط درکش کنی توجهش بعد از حل شدن ماجرا بیشتر هم میشه  ...

مرسی فدات

نترس عزیزم . اصلا نترس  من چی بگم که همون عشقم ندارم ..

مجردی عزیزم

چه قدر خودخواهی .

طرف سر کار درگیری پیدا کرده و رسیده به دادگاه کارش ، معلوم نیست عواقب این دعواش چی باشه، اونوقت شما انتظار داری بیاد نازت کنه ؟ 

چشم های او ضریح مقدسند، منزلگاه ابدی بوسه
ممنون انشالله شمام خوشبخت باشی. فکرت رو درگیر نکن زندگی همیشه پستی و بلندی داره مهم اینه دلت خوش باش ...

فدات