2777
2789
عنوان

تب پوشک

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 86 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آره خیلی سخته فک کن نصفه شب بشینی شیر خشک آماده کنی براش😐😐😐

تازه من که بچه دوساله هم دارم ممکنه کوچیکه گریه کنه تا اماده شدن شیر بزرگه هم بیدار بشع وای

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
شیر خشک رو نمیشه کاریش کرد ، ولی پوشکو برین به توپ پارچه بخرین هربار هم بندازین بصرفه تره ، بیاین کم ...

پسر من ماشاالله شیطونه همون پوشکم میزنه می کشه پایین چسبشو باز میکنه اگه کهنه بذارم که تمام دنیامو نجس می کنه

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..

دیشب اتفاقا با شوهرم درمورد پوشک صحبت میکردیم ، میگفت مردم بزارن بچشون بدون پوشک تو خونه باشه  تا سه سال هرچی خواست کثیف کاری کنه اشکال نداره  ، فقط یه تیکه رو نگه دارن برا نماز خوندن بچه اونجا نره ، هرماه بدن فرشو بشورن ، بعد از سه سالم برن شهر فرش با روزی پنج هزار تومان فرش بخرن از پوشک خریدن بصرفه تره وااالا

دیشب اتفاقا با شوهرم درمورد پوشک صحبت میکردیم ، میگفت مردم بزارن بچشون بدون پوشک تو خونه باشه   ...

آره اونم با شوهر وسواسی که من دارم ببخشید مگه دور از جون طویله اس همین طوری ولش کنم راه بره بشاشه این دیگه چه فکریه خونه آرو کثافت می گیره

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
شوخی بود بابا ، گفتم که شماهم بخنیدین ، البته باید گریه کرد 

خخخ من فکر کردم جدی میگین