2777
2789
عنوان

وسواس بیماری 😳

374 بازدید | 17 پست

وای بچه ها میگم من بی دلیل یا با دلیل همش میگم الان فلان مریضی نگیرم من دیگه دارم میمیرم چیکار کنم همش فکرم درگیره مثلا الان همش میگم نکنه ایدز داشته باشم چند روز پیشم ازمایش دادم انقد استرس داشتم همش شبا کابوس میبینم چه کنم به نظرتون

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم اینجوری ام 

هر روز یه مریضی جدید برا خودم تصور میکنم 

قرصم میخورما اما انگار نه انگار 

دیوونه شدم دیگه 

منم یه زمانی توهم ایدز داشتم چند بارم ازمایش دادم😐

حواست باشه!
منم اینجوری ام  هر روز یه مریضی جدید برا خودم تصور میکنم  قرصم میخورما اما انگار نه انگا ...

من الان چند وقته فکر میکنم سرطان سینه دارم😪

خیلی حس بدیه دکتر چندبارم معاینه کرده سینمو گفته اینا غدد شیریه اما من اصلا باور نمیکنم

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 

ببین وسواسو باید ریشه یابی کرد. یهو اصلا میبینی دلیلش یه مشکله دیگست که اصلا ربطی به وسواس نداره.

یه مشکلی که در گذشته شما رو درگیرو عصبی کرده و الان داره خودشو اینجوری نشون میده

ببین وسواسو باید ریشه یابی کرد. یهو اصلا میبینی دلیلش یه مشکله دیگست که اصلا ربطی به وسواس نداره. ی ...

اصلا نمیدونم اما همش میترسم همش میگم دیگه گرفتم تمومه