2777
2789
عنوان

علتش چیه؟

64 بازدید | 5 پست

پسرم تازه ی ساله شده دوهفتس اصلا نمیتونه خوب بخوابه نه روز نه شب قبلا اصلا اینجوری نبود همش تو خواب تکون میخوره جا بجا میشه اصلا سنگین نمیخوابه همش میخواد شیر بخوره مثلا دیشب5تا150سی سی شیر خشک خورد امروز ک دقت کردم نمیدونم ترش میکنه یا اب دهنش میگیره تو گلوش

ممکنه الان رفلاکسی شده باشه؟میدونم تو دندون نیست

کسی تجربه مشابه داره راهنماییم کنه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
شاید سیر نیست خوب نمی خوابه ولی قبل خواب خسته اش کن بزار بازی کنه حموم ببرش خیلی خسته میشه شب راحت م ...

کاملا سیر شامش میدم کلی باهاش بازی میکنم روز بیرون میبرمش 

واقعا درمونده شدم میترسم مشکلی باشه 

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جای خوابش و عوض کن دمای خونه رو تغییر بده

همه اینکا رو کردم حتی مدل شامی که بهش میدادمو ساعتشو همه رو عوض کردم

دکتر ببری برای رفلاکس اول قطره میده اگه خوب شد که هیچی اگه نه سونو می‌نویسه به نظر من ببر دکتر از سلامتش خیالت راحت بشه بعد دیگه خودت با راه های مختلف میتونی حلش کنی پسر منم تا 5ماهگی خوابش خوب بود بعد از اون خیلی زود به زود بلند میشد برای شیر کمکی شیرخشک دادم حل شد چون شیر خودم کم شده بود